~~Fioletowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Iza napisał(a): Gdzie Iza ja się pytam! przemówi w końcu gdzie była przez 11 dni i od kogo uciekała?
Nie interesuj się tak bardzo.To chyba nie jest twoja sprawa albo ....twoje życie jest taaaaaakie nudne....
~~Brudnożółty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Iza napisał(a): Gdzie Iza ja się pytam! przemówi w końcu gdzie była przez 11 dni i od kogo uciekała?
Nie interesuj się tak bardzo.To chyba nie jest twoja sprawa albo ....twoje życie jest taaaaaakie nudne....
no jest trochę nudne, to prawda.. na bank nie jest tak barwne jak uciekinierki z sekty! a to że nie moja sprawa, to bzdura. szukałem jej bo kazali, więc zrobiła ze swojego zniknięcia moją sprawę.~~Fioletowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Iza napisał(a): Gdzie Iza ja się pytam! przemówi w końcu gdzie była przez 11 dni i od kogo uciekała?
Życie Jehowych musi być b.ciekawe, śledzą swoich braci i siostry, stoją z czasopismami i i.... i chyba tylko tyle robią.
~~odpowiedzcie napisał(a): Świadkowie Jehowy - z ciekawości, bo ostatnio gruchnęło, że macie w kapitale (nie wy, ale wasi liderzy w USA) dziesiątki MILIARDÓW dolarów. Po co Wam to dojenie datkami, skoro siedzicie na takiej kasie? To Chrystusowa droga, żeby kumulować fortunę, wznosić budynki zwolnione z podatku waszymi rękoma i sprzedawać je z zyskiem? Co Jezus by zrobił, gdyby w I wieku apostołowie zaczęli zbierać MILIARDY denarów i zatrudniać topowych managerów z rajów podatkowych?
Czy w ogóle wy się interesujecie, co się dzieje z Waszą religią, czy tylko czytacie newsy na stronie jw.org?
Link do newsu który mnie skłonił do zadania Wam tych pytan: www.pressreader.com/ireland/irish-independent/20240828/281715504960926
~~ napisał(a): Ceremonia odbywa się poprzez pełne zanurzenie i dotyczy jedynie dojrzałych do tej decyzji osób, czyli nastolatków w wieku od ok. 15 lat i osób dorosłych..
~~Biała Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Iza napisał(a): Gdzie Iza ja się pytam! przemówi w końcu gdzie była przez 11 dni i od kogo uciekała?
~~Brudnożółty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Fioletowy Przetacznik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Iza napisał(a): Gdzie Iza ja się pytam! przemówi w końcu gdzie była przez 11 dni i od kogo uciekała?
no jest trochę nudne, to prawda.. na bank nie jest tak barwne jak uciekinierki z sekty! a to że nie moja sprawa, to bzdura. szukałem jej bo kazali, więc zrobiła ze swojego zniknięcia moją sprawę.~~Fioletowy Przetacznik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Iza napisał(a): Gdzie Iza ja się pytam! przemówi w końcu gdzie była przez 11 dni i od kogo uciekała?
Życie Jehowych musi być b.ciekawe, śledzą swoich braci i siostry, stoją z czasopismami i i.... i chyba tylko tyle robią.
W takim razie ,w tym porównaniu to twoje życie musi być naprawdę nudne.