~~Żółtozielony Suchodrzew napisał(a): A co mnie to obchodzi zajmijcie się biednymi i chorymi ludźmi a nie pierdółami to jego sprawa se sobie biega to nie jest aż tak ważna informacja. Każdy ma swoje hobby i musiałby latać się chwalić do redakcji. A tym samym pokazywać kim ja nue jestem...wow... i jakieś masz osiągnięcia w tym swoim hobby? Bo jak nie masz to nie ma co o tobie napisać. Stąd to zainteresowanie Jakubem. Ma osiągnięcia i jest o czym pisać. Buziaczki...
~~Zielonkawobłękitna Firletka napisał(a):nie muszę się tłumaczyć bo cechuje mnie pokora. Pytanie to do nauczycielkiKtoś napisał: ~~Żółtozielony Suchodrzew napisał(a): A co mnie to obchodzi zajmijcie się biednymi i chorymi ludźmi a nie pierdółami to jego sprawa se sobie biega to nie jest aż tak ważna informacja. Każdy ma swoje hobby i musiałby latać się chwalić do redakcji. A tym samym pokazywać kim ja nue jestem...wow... i jakieś masz osiągnięcia w tym swoim hobby? Bo jak nie masz to nie ma co o tobie napisać. Stąd to zainteresowanie Jakubem. Ma osiągnięcia i jest o czym pisać. Buziaczki...
~~Zielonkawobłękitna Firletka napisał(a):pocałuj się sam mam w sobie tyle pokory że nie muszę odpowiadać.Ktoś napisał: ~~Żółtozielony Suchodrzew napisał(a): A co mnie to obchodzi zajmijcie się biednymi i chorymi ludźmi a nie pierdółami to jego sprawa se sobie biega to nie jest aż tak ważna informacja. Każdy ma swoje hobby i musiałby latać się chwalić do redakcji. A tym samym pokazywać kim ja nue jestem...wow... i jakieś masz osiągnięcia w tym swoim hobby? Bo jak nie masz to nie ma co o tobie napisać. Stąd to zainteresowanie Jakubem. Ma osiągnięcia i jest o czym pisać. Buziaczki...