~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wstyd mi za tych ludzi napisał(a): To w końcu artykuł o Jarmarku czy kolejne wylewanie żali. Było super . Jarmark bardzo udany. To zasługa też nowej burmistrz widać że jest otwarta na ludzi. Bardzo mi się to podoba. A Pawła to już tam zostaw czepiles się chłopaka. On przynajmniej żołci nie wylewa tak jak Ty i cała reszta byłych i obecnych od R. Wstyd. Nawet w dni gminy nie umiecie się zachować. Ta nienawiść zgubi tych co tak plują na wszystko
Ja nie od RR tylko zwykły mieszkaniec . Może dla ciebie było pięknie tylko za ile? i za czyją kasę . Za moją też bo płacę ogromne podatki w kraju i mam prawo wiedzieć na co one idą . Świdrowa chciała zabłysnąć to wywaliła ogromną kasę na imprezy . Naszą kasę niech da swoją zobaczymy co zrobi . Rozliczyć każdą złotówkę , to zobaczysz ile kasy poszło nie tam co powinno . Dzieci na wsiach nic nie mają tylko zakichane place zabaw co się rozwalają . Ani mi on RR ani ona . mamy prawo wiedzieć dlaczego tak szasta się kasą publiczną . A impreza nic ciekawego , lepsza w Tomisław i wiele innych wiosek za skromną kasę .
~~T napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wstyd mi za tych ludzi napisał(a): To w końcu artykuł o Jarmarku czy kolejne wylewanie żali. Było super . Jarmark bardzo udany. To zasługa też nowej burmistrz widać że jest otwarta na ludzi. Bardzo mi się to podoba. A Pawła to już tam zostaw czepiles się chłopaka. On przynajmniej żołci nie wylewa tak jak Ty i cała reszta byłych i obecnych od R. Wstyd. Nawet w dni gminy nie umiecie się zachować. Ta nienawiść zgubi tych co tak plują na wszystko
Ja nie od RR tylko zwykły mieszkaniec . Może dla ciebie było pięknie tylko za ile? i za czyją kasę . Za moją też bo płacę ogromne podatki w kraju i mam prawo wiedzieć na co one idą . Świdrowa chciała zabłysnąć to wywaliła ogromną kasę na imprezy . Naszą kasę niech da swoją zobaczymy co zrobi . Rozliczyć każdą złotówkę , to zobaczysz ile kasy poszło nie tam co powinno . Dzieci na wsiach nic nie mają tylko zakichane place zabaw co się rozwalają . Ani mi on RR ani ona . mamy prawo wiedzieć dlaczego tak szasta się kasą publiczną . A impreza nic ciekawego , lepsza w Tomisław i wiele innych wiosek za skromną kasę .
To zamieszkaj w Tomisławiu ...
A ty u Świdrowej . Ona za kasę publiczną robi sobie jaja ze wszystkich . Nie pieprz mi gdzie mam mieszkać , bo do ciebie nie przychodzę po nic . Kasa publiczna ma być wydawana na potrzeby całej gminy a nie na imprezy za ogromną kasę . Gminy bogate i nie szastają tak jak ona .
~~Rumiany Wrotycz napisał(a): Baranie to jest budżet tego co przegrał a nie Świdrowej. idź daj krowie siana.
~~Jarek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rumiany Wrotycz napisał(a): Baranie to jest budżet tego co przegrał a nie Świdrowej. idź daj krowie siana.
A to trawę je czy pali ?
~~Rumiany Wrotycz napisał(a): Baranie to jest budżet tego co przegrał a nie Świdrowej. idź daj krowie siana.