~~ah napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Tojad napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Szafirek napisał(a): Proponuję żeby Pani Burmistrz zaczęła od udzielania terminowych odpowiedzi na pisma od mieszkańców. Chyba, że nie ma zamiaru się uczyć i prześliźnie się bylejakością do końca kadencji szczerząc się do zdjęć na wiejskich festynach.
Proponuję żeby Pan zajął się szukaniem pracy i wymianą zamka w drzwiach otwartego domu.
Od byłego wara , ty chleba mu nie kupujesz . Proponuje aby kłamczucha spełnia swoje obietnice .
Buda
Do budy razem z nią .
~~Ognisty Migdałowiec napisał(a): Pani Świder to bardzo kompetentna osoba. Jest też otwarta na rozmowę. Popieram całym sercem
~~Adler napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Migdałowiec napisał(a): Pani Świder to bardzo kompetentna osoba. Jest też otwarta na rozmowę. Popieram całym sercem
szkoda tylko że gdyby podsumować jej aktywność vetowską i wyborczą to nie wiem czy ją ktoś rozpoznaje ... w sąsiedztwie
~~Luki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adler napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ognisty Migdałowiec napisał(a): Pani Świder to bardzo kompetentna osoba. Jest też otwarta na rozmowę. Popieram całym sercem
szkoda tylko że gdyby podsumować jej aktywność vetowską i wyborczą to nie wiem czy ją ktoś rozpoznaje ... w sąsiedztwie
Właśnie, a do otwartego domu wszyscy trafią.
I dobrze, o to właśnie chodzi
~~Ognisty Migdałowiec napisał(a): Pani Świder to bardzo kompetentna osoba. Jest też otwarta na rozmowę. Popieram całym sercem
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Migdałowiec napisał(a): Pani Świder to bardzo kompetentna osoba. Jest też otwarta na rozmowę. Popieram całym sercem
Przestań pisać bzdury 10 lat jej pomagałem a ona nawet nie powiedziała dziękuję udaje że nikogo z Veto nie zna ,a jeśli chodzi o Pana Leszka to powinna całować go po rękach ,że wybronił ją przed Sądem ,bo nie była by dzisiaj tym kim jest , W czwartek jest zebranie Stowarzyszenia Veto jeśli ma odrobinę honoru to niech przyniesie wszystkie dokumenty i poda się do dymisji ,bo i tak będzie odwołana .
~~Wolfgang napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ognisty Migdałowiec napisał(a): Pani Świder to bardzo kompetentna osoba. Jest też otwarta na rozmowę. Popieram całym sercem
Przestań pisać bzdury 10 lat jej pomagałem a ona nawet nie powiedziała dziękuję udaje że nikogo z Veto nie zna ,a jeśli chodzi o Pana Leszka to powinna całować go po rękach ,że wybronił ją przed Sądem ,bo nie była by dzisiaj tym kim jest , W czwartek jest zebranie Stowarzyszenia Veto jeśli ma odrobinę honoru to niech przyniesie wszystkie dokumenty i poda się do dymisji ,bo i tak będzie odwołana .
I co wybierzecie sobie Roberta niemoty ?
RR nie był takim kłamcą jak jest ona . Wszyscy tylko nie ona .