~~Ciemnoczerwona Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Taka prawda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwona Sałata napisał(a): Poparcie Rzeszy ludzi szybciutko mija bo ludzie chcą mieć to co Asia obiecała.Drogi oświetlone lekarzy. Na teraz tylko z jej kadencji zamykają świetlicę
Którą Robert 20 lat remontował.
Lecz nie przeszkadza Asi lansować się Muzie protestowaną przez Nią. Muza miał być na końcu teraz jest na pierwszym miejscu. Asia mówi jedno robi co innego.
Po prostu kłamie
~~Jola napisał(a): Pani Joanna Świder wspiera Nowogrodziec i jej mieszkańców. Plują jadem kumple byłego burmistrza czyli większość radnych . To Wy jesteście odpowiedzialni za ten cały polityczny bałagan. Interesuje Was tylko zemsta
~~Pąsowy Kleome napisał(a): Córka Mierzwy pracuje w urzędzie . Ktoś pewnie załatwil.
Żona w SPZOZ sprząta a raczej udaje że tam pracuje .
Takie są porządki w gminie
~~Jodłowa napisał(a): Przecież ci niektórzy radni są tyle lat ale bez żadnych sukcesów. Czym się pochwali radny Kosior ? Plac zabaw w ruinie ale to go nawet nie interesuje. Tyle lat czeka na remont. Szelechowicz - świetlica potrzebuje remontu ale też tylko pozoruje działania. Nowy radny Mierzwa - mówi publicznie że mamy większość i co nam zrobicie. To jest rada gminy?.to jest banda ludzi nieodpowiedzialnych którzy chcą tylko włazy. Panie Mierzwa zawiodłem się na Panu. Myślę że wielu co głosowało na Pana jest zawiedzionych.
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jodłowa napisał(a): Przecież ci niektórzy radni są tyle lat ale bez żadnych sukcesów. Czym się pochwali radny Kosior ? Plac zabaw w ruinie ale to go nawet nie interesuje. Tyle lat czeka na remont. Szelechowicz - świetlica potrzebuje remontu ale też tylko pozoruje działania. Nowy radny Mierzwa - mówi publicznie że mamy większość i co nam zrobicie. To jest rada gminy?.to jest banda ludzi nieodpowiedzialnych którzy chcą tylko włazy. Panie Mierzwa zawiodłem się na Panu. Myślę że wielu co głosowało na Pana jest zawiedzionych.
Ty Kosiorowi , Antoninie i Mierzwie nie sięgasz do pięt .