~~Zielonkawożółta Dąbrówka napisał(a): Czy jest fajna ? Napewno o niebo lepsza od pana R. który mówił jedno a robił drugie. Co do pręgierzu to by się wszystkim przydał. Ludzie są za bardzo roszczeniowi a sami nie wiedzą czego chcą .
~~Paliowa Pęcherznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawożółta Dąbrówka napisał(a): Czy jest fajna ? Napewno o niebo lepsza od pana R. który mówił jedno a robił drugie. Co do pręgierzu to by się wszystkim przydał. Ludzie są za bardzo roszczeniowi a sami nie wiedzą czego chcą .
Jedyne co ją odróżnia od Relicha to płeć .
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkanka Rynku napisał(a): Dobrze że jest nowa Pani Burmistrz. Tamtego już nie dało się słuchać tych jego obiecanek. Radnych też jego mam dość .
Chcą zabudować park ale na spotkaniu nie było żadnego radnego od byłego burmistrza. Wstydzą się ? Boja się spojrzeć w oczy ludziom
O jej co ty nie powiesz ? Szok skąd tacy ludzie się biorą . Tej już nie da się słuchać , obiecanki były i się skończyły . Brawo dla radnych co nie chodzą na taki cyrk . Bo tylko wszystko dla Nowogrodzca , ten plac już by odpuściła , bo robi wstyd dla całej gminy .
~~Bura Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkanka Rynku napisał(a): Dobrze że jest nowa Pani Burmistrz. Tamtego już nie dało się słuchać tych jego obiecanek. Radnych też jego mam dość .
Chcą zabudować park ale na spotkaniu nie było żadnego radnego od byłego burmistrza. Wstydzą się ? Boja się spojrzeć w oczy ludziom
O jej co ty nie powiesz ? Szok skąd tacy ludzie się biorą . Tej już nie da się słuchać , obiecanki były i się skończyły . Brawo dla radnych co nie chodzą na taki cyrk . Bo tylko wszystko dla Nowogrodzca , ten plac już by odpuściła , bo robi wstyd dla całej gminy .
Podobno nie jesteś z tej gminy. Idź mącić do siebie.
To że ktoś nie jest stąd , to nie znaczy że nie ma prawa wyrazić swego zdania . Podatki płaci na wasze zapyziałe miasto .
~~vvv napisał(a): Świdrowa idzie śladami RR ,przyszła na zebranie Veto i ogłosiła ,że złożyła rezygnację na piśmie z prezeski Veto w maju tego roku a ogłosiła to 5 września ,ja mam takie pytanie ,kiedy pismo urzędowe nabiera mocy ,jeśli napiszę je w styczniu a na biuro podawcze wpłynie w maju to bieg nadany jest od stycznia?