Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marcin Chrzumnicki - poszukiwany listem gończym
~~Płowobrązowa Godecja niezalogowany
1 października 2024r. o 6:56
~~Burozielony Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Do społeczeństwa : nie KABLOWAĆ POLAKÓW!zA TAKIE PIERDOŁY.

Durny ośle, nie płaci alimentów, co za tym idzie, ja, ty, pan, pani, podatnicy za niego płacą w postaci funduszu alimentacyjnego, a ja wcale nie mam ochoty robić na cudze dzieci! Gdybym gnoja spotkał, złapałbym i zadzwonił na Policję.

A za tego delikwenta w więzieniu to On sam zapłaci?. Podpowiem, zapłacimy za fundusz na jego bombelka i utrzymanie taty bombelka w kryminale.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Masakra niezalogowany
1 października 2024r. o 7:36
I Ty możesz dostać alimenty na cudzie dzieci możesz nawet być bezpłodny ,nie ważne ,w Polsce wszystko jest możliwe
Pan Andrzej musi płacić alimenty na troje dzieci, choć - jak twierdzi - nie jest ich biologicznym ojcem, ponieważ jest bezpłodny. Urodziła je była żona, gdy byli jeszcze małżeństwem. Kobieta przyznaje, że mężczyzna nie jest ojcem, ale jednocześnie nie chce wskazać tych biologicznych. Śledczy twierdzą, że to zamyka im pole do działania.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-09-30/musi-placic-alimenty-na-dzieci-jestem-czlowiekiem-bezplodnym/
~~Błękitnoszara Petunia niezalogowany
1 października 2024r. o 9:04
Szkoda chłopaka nue wiadomo jaki był powód że nie płacił myślę że sprawa będzie wnikliwie zbadana a poszukiwany się otworzy do ludzi. Zamykanie tu nic nie da bo to my wtedy będziemy naa niego płacić on wszystko będzie miał. Wskazany dobry kurator który będzie dozoeowal jego prace ale i empatyczny
~~Czarnofioletowa Sośnica niezalogowany
1 października 2024r. o 9:09
~~Oberżynowy Łubinnik napisał(a): To jeszcze nic.Ja zostawiłem kawałek szmatki na myjni przy cerrfurze i to jest przestępstwo,kosza na śmieci tam nie uświadczysz.Byłem przesłuchiwany na policji i będę miał sprawę w sądzie,co tam alimenty.

P S PSZY DYSKONCIE LUDU BOLESLAWIECKIEGO CARFUR NIE MA MYJNI
~~Ja niezalogowany
1 października 2024r. o 11:52
Ale zakapior.
~~Bolecnauta niezalogowany
1 października 2024r. o 12:23
Widać że troszkę chory nie radzi sobie w życiu- w sytuacji trudnej reaguje ucieczka. Nie jest to jego wina a raczej nieporadnosci wynikające z choroby. Sugeruje wysłać jego na badania taka osobę nie należy straszyć bo może się tragicznie skończyć. Trzeba jemu pomoc w tej nieporadnosci
~~Oberżynowy Łubinnik niezalogowany
1 października 2024r. o 13:32
~~Czarnofioletowa Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oberżynowy Łubinnik napisał(a): To jeszcze nic.Ja zostawiłem kawałek szmatki na myjni przy cerrfurze i to jest przestępstwo,kosza na śmieci tam nie uświadczysz.Byłem przesłuchiwany na policji i będę miał sprawę w sądzie,co tam alimenty.
Oczywiście,PRZEPRASZAM miało być intermarche.
P S PSZY DYSKONCIE LUDU BOLESLAWIECKIEGO CARFUR NIE MA MYJNI

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza