Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Godne ubolewania zachowanie księdza w Bolesławcu: Kontrowersje i oskarżenia o prześladowanie Kościoła
~~redakcja niezalogowany
5 października 2024r. o 9:24
~~69 napisał(a): OK

Jak się zarejestrujesz na naszym portalu to i twój filmik puścimy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bocian niezalogowany
5 października 2024r. o 9:58
Pozwólcie dzieciom przyjść do mnie
~~Jasio niezalogowany
5 października 2024r. o 10:15
~~redakcja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~69 napisał(a): OK

Jak się zarejestrujesz na naszym portalu to i twój filmik puścimy.

Po co? Byście za miesiąc czy dwa mnie zablokowali?
~~Malachitowa Dabecja niezalogowany
6 października 2024r. o 0:29
Kochani księża - może wy nie wierzycie w diabła ale on wierzy w was. Zapewne Chrystus was pierwszych wygoniłby z kościoła jak tych handarzy w Biblii.
~~Kochani księża niezalogowany
6 października 2024r. o 4:04
~~Malachitowa Dabecja napisał(a): Kochani księża - może wy nie wierzycie w diabła ale on wierzy w was. Zapewne Chrystus was pierwszych wygoniłby z kościoła jak tych handarzy w Biblii.

Sranie w banie .
Kto jak nie my wskaże wam drogę do królestwa niebieskiego , kto powie jak żyć , kto wskaże które wasze uczynki są Bogu miłe , a które nie ?
Są owce ,są barany i są ich pasterze . Buk tak uczynił.
~~Hexa niezalogowany
20 października 2024r. o 19:21
To że ksiądz wyprosił mamę z dzieckiem nie powinno mieć miejsca jednak mama powinna się domyśleć że może jej dziecko hałasując przeszkadza innym?
~~Michał niezalogowany
25 października 2024r. o 14:55
Nikt nie wspomniał o matce jak Ona musiała się czuć . Szła wśród ludzi niczym winna, czuła się okropnie i to nie ze swojej winy czy winy swoich dzieci. Nikt nie zwrócił uwagi, że ta matka na tą mszę przygotowywała się już w sobotę prasując ubranka dziecięce. Szła do kościoła z pełną radością chciał przyjąć Chrystusa. A dostał namiastkę drugi krzyżowej. Widzimy głupie tłumaczenie ksieży. Dziecko nie rozumie ono się uczy, a inne dzieci? Mamy ADHD, autyzm i inne nieznane choroby, które nie pozwalają siedzieć grzecznie. To też nie ma dla nich miejsca w kościele? Jak tak człowiek minie św. Piotra i stanie przed Bogiem , a On powie a pamiętasz jak Mnie z domu wyprosiłeś .Gdzie dwóch spotyka się w imię Moje ja jestem pośród nich. Wyszedłem razem z nimi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza