Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci zatrzymali 41-latka z Bolesławca z dużą ilością narkotyków
~~To ja niezalogowany
22 października 2024r. o 0:45
Dokładnie tak musi być jak ktoś tu to napisał bo skąd by wiedział taki jeden z drugim jak to się odbywa bo ja na przykład znałem dużo dilerów i żaden z nich nigdy nie za krec ał z dziur i też miał dozór po porostu policja chcę delikwenta w Kocham Bolec.Info ic na troszkę dłużej bo mają złudne nadzieję że kolega wróci na ścieżkę przestępstwa i to właśnie jest jeden z powodów dlatego nie dają sankcji

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~To ja niezalogowany
22 października 2024r. o 0:53
~~Krwistoczerwona Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwistoczerwona Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielata Fortegilla napisał(a): Gość poszedl na układ z policja i prokuratorem. Dal dobre informacje ktore nas interesuja i dostal dozór wzaman za współpracę.

Takie coś przechodzi z łbami (głównie małolatami) bo się boją puchy, i to tylko do momentu aż współpracują. Jak już nie dają informacji, to się biorą za nich. A wtedy żeby uniknąć puchy to już tylko korona. A taka osoba jak opisana powyżej, to dozór ma na czas zbierania dowodów. Czyli wzywanie kolejnych osób ,które potwierdzą że kupowały od powyższego środki odurzające. Na podstawie zebranych dowodów jest ustalany wyrok. Al

Ale kogoś z dupy musiał za krec ać, oczywiście na gębę. I to nie byle kogo, bo z artykułu można wywnioskować że, on sam jest dobrze znany policji i mają wystarczające podstawy żeby go zamknąć. Teraz tylko czekać jak na dniach się pojawi post o kimś grubszym, ewentualnie do 2 miesięcy poczekają żeby ta sprawa ucichła, bo myślą że wtedy on nie bedzie podejrzany XDD DEBILEZastosowana autokorekta

Stary ale ty masz na krec ane w deklu i wogule skąd ty bierzesz te śmieszne pomysły to jak by za krec ał z dupy to wogule by nic nie miał może żadnej sprawy tłuku bez szkoły a nie że będą czekać parę miesięcy weź już kurde nie oglądaj amerykańskich filmów bo ci to szkodzi

Zastosowana autokorekta

~~To ja niezalogowany
22 października 2024r. o 0:59
~~Krwistoczerwona Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwistoczerwona Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielata Fortegilla napisał(a): Gość poszedl na układ z policja i prokuratorem. Dal dobre informacje ktore nas interesuja i dostal dozór wzaman za współpracę.

Takie coś przechodzi z łbami (głównie małolatami) bo się boją puchy, i to tylko do momentu aż współpracują. Jak już nie dają informacji, to się biorą za nich. A wtedy żeby uniknąć puchy to już tylko korona. A taka osoba jak opisana powyżej, to dozór ma na czas zbierania dowodów. Czyli wzywanie kolejnych osób ,które potwierdzą że kupowały od powyższego środki odurzające. Na podstawie zebranych dowodów jest ustalany wyrok. Al

Ale kogoś z dupy musiał za krec ać, oczywiście na gębę. I to nie byle kogo, bo z artykułu można wywnioskować że, on sam jest dobrze znany policji i mają wystarczające podstawy żeby go zamknąć. Teraz tylko czekać jak na dniach się pojawi post o kimś grubszym, ewentualnie do 2 miesięcy poczekają żeby ta sprawa ucichła, bo myślą że wtedy on nie bedzie podejrzany XDD DEBILEZastosowana autokorekta

Stary ale ty masz na krec ane w deklu i wogule skąd ty bierzesz te śmieszne pomysły to jak by za krec ał z dupy to wogule by nic nie miał może żadnej sprawy tłuku bez szkoły a nie że będą czekać parę miesięcy weź już kurde nie oglądaj amerykańskich filmów bo ci to szkodzi . Zresztą gdzie ty widzisz że on jest dilerem przecież ma zarzuty za posiadanie sporej ilości a nie że komuś sprzedawał może gość sobie więcej kupił bo było taniej takiego filmu jeszcze nie oglądałeś co

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza