~~Złotawobrązowy Agrest napisał(a): To co robi burmistrzowa jest słabe jak kompot ze ścierek.daj głowę do muszli m
~~Bladofioletowy Głóg napisał(a): ~~-Byla Gosciszowianka napisał(a): Wiem że Gosciszow słynie z tego że potrafią się zjednoczyć.
To silne i mocne strony.
Sama tego doświadczyłam.
Ale po niekad też dlatego stamtąd uciekłam.
Niestety są ważniejsze sprawy na wiosce.
Takie jak narkomania, alkoholizm który ogólnie się szerzy też w gminie.
Warto by było się zjednoczyć w takich sprawach a nie lecieć jak trzeba kogoś oblać szambem, wygonić I wyznaczyć palcem.
Będzie również lepiej jak każdy zajrzy w swoje mieszkanie....
Pozdrawiam
~~Fioletowoczarna Miesiącznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Agrest napisał(a): To co robi burmistrzowa jest słabe jak kompot ze ścierek.daj głowę do muszli m
~~Busogwiazda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szoc napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan B napisał(a): Wstała Ona z łóżka ranoA ja leżę sobie i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę bo siała baba mak nie wiedziała jak dziadek wiedział nie powiedział a to było tak... W Gos dciszowie szkolne świerki urządził sobie... cyrki...
I od razu głośno krzyczy
Ja tu dzisiaj nie pracuję
Będę się tu tylko byczyć.
Poetka klozetowa
~~Bladofioletowy Głóg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Głóg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~-Byla Gosciszowianka napisał(a): Wiem że Gosciszow słynie z tego że potrafią się zjednoczyć.
To silne i mocne strony.
Sama tego doświadczyłam.
Ale po niekad też dlatego stamtąd uciekłam.
Niestety są ważniejsze sprawy na wiosce.
Takie jak narkomania, alkoholizm który ogólnie się szerzy też w gminie.
Warto by było się zjednoczyć w takich sprawach a nie lecieć jak trzeba kogoś oblać szambem, wygonić I wyznaczyć palcem.
Będzie również lepiej jak każdy zajrzy w swoje mieszkanie....
Pozdrawiam
W tamtym roku cały rok nauczycielka religii na tapecie. Cały rok. Non stop kuratorium itp. Chcieli ją wygnac itp. W tym roku kto inny. Co rok kto inny. Masakra z nimi!
Skąd te bzdury