Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w szkole w Gościszowie: Znamy ustalenia Kuratorium
~~Fioletowoczarna Miesiącznica niezalogowany
29 października 2024r. o 9:40
~~Złotawobrązowy Agrest napisał(a): To co robi burmistrzowa jest słabe jak kompot ze ścierek.
daj głowę do muszli m
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudy Kopytnik niezalogowany
29 października 2024r. o 11:05
~~Bladofioletowy Głóg napisał(a): ~~-Byla Gosciszowianka napisał(a): Wiem że Gosciszow słynie z tego że potrafią się zjednoczyć.
To silne i mocne strony.
Sama tego doświadczyłam.
Ale po niekad też dlatego stamtąd uciekłam.
Niestety są ważniejsze sprawy na wiosce.
Takie jak narkomania, alkoholizm który ogólnie się szerzy też w gminie.
Warto by było się zjednoczyć w takich sprawach a nie lecieć jak trzeba kogoś oblać szambem, wygonić I wyznaczyć palcem.
Będzie również lepiej jak każdy zajrzy w swoje mieszkanie....
Pozdrawiam

W tamtym roku cały rok nauczycielka religii na tapecie. Cały tok. Non stop kuratorium itp. Chcieli ją wygnac itp. W tym roku kto inny. Co rok kto inny. Masakra z nimi!
Co ty takie bzdury piszesz jak nie jesteś w temacie
~~Lazurowa Gipsówka niezalogowany
29 października 2024r. o 11:23
Ty weź się do roboty babo a nie klepiesz ciągle to samo. I to w godzinach pracy na necie wisisz. Poczekać trochę i Ciebie wygnają…. Kwestia czasu :)
~~możliwe niezalogowany
29 października 2024r. o 11:29
Baba na stanowisku w pracy pisze komentarze… Nie wstydzi się za darmo pensję brać ?
~~Alex niezalogowany
29 października 2024r. o 13:18
Śmiech na sali - baba siedzi na stołku posadzona przez koleżankę i zamiast rękawy zakasać to komentarze pisze. Za co ona ma płacone? Za robotę czy za robienie wrażenia. Chociaż wrażenie to robi ale negatywne…..
~~Złotawobrązowy Agrest niezalogowany
29 października 2024r. o 13:21
~~Fioletowoczarna Miesiącznica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Agrest napisał(a): To co robi burmistrzowa jest słabe jak kompot ze ścierek.
daj głowę do muszli m

No chyba ty
~~Rudy Kopytnik niezalogowany
29 października 2024r. o 15:22
~~Busogwiazda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szoc napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan B napisał(a): Wstała Ona z łóżka rano
I od razu głośno krzyczy
Ja tu dzisiaj nie pracuję
Będę się tu tylko byczyć.
A ja leżę sobie i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę bo siała baba mak nie wiedziała jak dziadek wiedział nie powiedział a to było tak... W Gos dciszowie szkolne świerki urządził sobie... cyrki...

Poetka klozetowa

~~Bladofioletowy Głóg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Głóg napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~-Byla Gosciszowianka napisał(a): Wiem że Gosciszow słynie z tego że potrafią się zjednoczyć.
To silne i mocne strony.
Sama tego doświadczyłam.
Ale po niekad też dlatego stamtąd uciekłam.
Niestety są ważniejsze sprawy na wiosce.
Takie jak narkomania, alkoholizm który ogólnie się szerzy też w gminie.
Warto by było się zjednoczyć w takich sprawach a nie lecieć jak trzeba kogoś oblać szambem, wygonić I wyznaczyć palcem.
Będzie również lepiej jak każdy zajrzy w swoje mieszkanie....
Pozdrawiam

W tamtym roku cały rok nauczycielka religii na tapecie. Cały rok. Non stop kuratorium itp. Chcieli ją wygnac itp. W tym roku kto inny. Co rok kto inny. Masakra z nimi!

Skąd te bzdury
~~Fakt niezalogowany
29 października 2024r. o 15:39
Przecież jej już nie ma.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza