~~Ryszard napisał(a): Jeżeli nie potrafią gładko wygrać wszystkich meczy w lidze okręgowej,to gdzie im tam do 3 ligi.O wyższych nie rozmawiamy.W 3 lidze jest się ciężko utrzymać.4 liga jest za mocna, po połączeniu zachód-wschód.BKS dotkliwie się o tym przekonał.Bez woli walki w każdym meczu może nie być awansu.GKS pokazał,że dla nich granie w okręgówce to pewna wygrana w każdym meczu.Jeżeli lekceważą przeciwnika,to do końca sezonu jeszcze kilka meczy przegrają,Wtedy nie awansują,a i sponsor może się wycofać.
Myślę podobnie. Umiejętności ipokora tj szanowanie innych klubów to podstawa. Czytając fora GKS trudno zaliczyć do pokornych. Potrafią szydzić i wymiękać innych. Szczegolnie upodobali sobie BKS. Myślę jednak ze jak inny BKS pokazuje pokorna choc waleczna postawę. Karta dla tej druzyny może odwrocic się w rundzie wiosennej gdy rozegra 11 z 15 spotkań na miejmy nadzieję Spółdzielczej. Znając pilkarzy,trenera jak i zarząd klubu gotowy jestem zaręczyć że zarówno końcowy sukces jak i możliwa porazkr przyjmą z pokora i poszanowaniem tych z ktorymi przyszło sie w boju mierzyć. Myślę że taka powinna być postawa zarówno zainteresowanych a także ich kibicow. Kibice wystawiają opinie dla klubu a ztym patrząc na fora w tym klubie nie jest najlepiej. Ale to już nie moja sprawa . Tym powinien się martwić zarząd GKSu. Pozdrawiam.