~~Danka napisał(a): Podziękujcie rządzącym ludzie pozakładali pompy ciepła, pozakładali inne ogrzewanie a Rządy zrobiły nas w balona lepiej palisz śmieciami wygrali ci co mają kopciuchy i nic nie muszą robić mogą palić do 2030 roku. Nigdy więcej w życiu żadnych paneli i pomp a jeszcze komendą jak opodatkować panele.
~~Hebanowy Czarny napisał(a): Kurde w latach 60-tych było pełno kotłowni osiedlowych, ludzie palili węglem w piecach a przy okazji jak wiatr zawiał od Wizowa to w Bolcu była żółta mgła i było OK :)ale tak nie śmierdziało,i nie dusiło.
~~zadowolony napisał(a):Ktoś napisał: ~~Danka napisał(a): Podziękujcie rządzącym ludzie pozakładali pompy ciepła, pozakładali inne ogrzewanie a Rządy zrobiły nas w balona lepiej palisz śmieciami wygrali ci co mają kopciuchy i nic nie muszą robić mogą palić do 2030 roku. Nigdy więcej w życiu żadnych paneli i pomp a jeszcze komendą jak opodatkować panele.
Brednie opowiadasz mam pompę ciepła mam panele i jestem mega zadowolony , całkowity koszt ogrzewania i energi na cele bytowe to 320 zł za cały rok , w kotłowni czysto i nikogo nie truję .
~~Rudozłota Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~zadowolony napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Danka napisał(a): Podziękujcie rządzącym ludzie pozakładali pompy ciepła, pozakładali inne ogrzewanie a Rządy zrobiły nas w balona lepiej palisz śmieciami wygrali ci co mają kopciuchy i nic nie muszą robić mogą palić do 2030 roku. Nigdy więcej w życiu żadnych paneli i pomp a jeszcze komendą jak opodatkować panele.
Brednie opowiadasz mam pompę ciepła mam panele i jestem mega zadowolony , całkowity koszt ogrzewania i energi na cele bytowe to 320 zł za cały rok , w kotłowni czysto i nikogo nie truję .
Tak pewnie za darmo dostałeś a te raty co płacisz to jest RACHUNEK
NAIWNI JESTEŚCIE, PRZYJDZIE CZAS NA UTYLIZACJĘ PANELI TO SIĘ WTEDY ODEZWIJ
Dokładnie ! Zapomniał napisać jeszcze,że UE w imię Zielonego Ładu przelewa na konto ,,geszenki''