~~Bolecnauta napisał(a): najgorsze artykuły jak już zasadzie ta z " babskie gadanie" p. redaktor Grażyna Hanaf " Istotne najlepsza z kobiet z tych dwóch portali
~~Danka napisał(a): Podziękujcie rządzącym ludzie pozakładali pompy ciepła, pozakładali inne ogrzewanie a Rządy zrobiły nas w balona lepiej palisz śmieciami wygrali ci co mają kopciuchy i nic nie muszą robić mogą palić do 2030 roku. Nigdy więcej w życiu żadnych paneli i pomp a jeszcze komendą jak opodatkować panele.
~~Wiśniowa Morwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): najgorsze artykuły jak już zasadzie ta z " babskie gadanie" p. redaktor Grażyna Hanaf " Istotne najlepsza z kobiet z tych dwóch portali
Może jakbys używal przecinków, zamykał cudzysłowy... to coś z tego bełkotu byłoby zrozumiałe:)) kogoś chyba chciałeś obrazic, ale nie wyszło...
~~Ziemistoszara Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wiśniowa Morwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): najgorsze artykuły jak już zasadzie ta z " babskie gadanie" p. redaktor Grażyna Hanaf " Istotne najlepsza z kobiet z tych dwóch portali
Może jakbys używal przecinków, zamykał cudzysłowy... to coś z tego bełkotu byłoby zrozumiałe:)) kogoś chyba chciałeś obrazic, ale nie wyszło...
bez przesady ,Was nie da sięobrazić
Fajny jesteś, taki nie za bystry :D ale kozak w necie, to sie chwali :)
~~zadowolony napisał(a):Ktoś napisał: ~~Danka napisał(a): Podziękujcie rządzącym ludzie pozakładali pompy ciepła, pozakładali inne ogrzewanie a Rządy zrobiły nas w balona lepiej palisz śmieciami wygrali ci co mają kopciuchy i nic nie muszą robić mogą palić do 2030 roku. Nigdy więcej w życiu żadnych paneli i pomp a jeszcze komendą jak opodatkować panele.
Brednie opowiadasz mam pompę ciepła mam panele i jestem mega zadowolony , całkowity koszt ogrzewania i energi na cele bytowe to 320 zł za cały rok , w kotłowni czysto i nikogo nie truję .