Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmierdzi smogiem w Bolesławcu!
~~Jasnoturkusowa Scewola niezalogowany
3 godz. 46 min. temu
~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?

Też mnie to zastanawia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szara Poziomka niezalogowany
3 godz. 44 min. temu
~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?

Też mnie to zastanawia.

Cza być lewakiem aby we łbie takie pytania kotłowały
~~Złodzieje niezalogowany
3 godz. 33 min. temu
Najwyższa Izba Kontroli (NIK) opublikowała druzgocący raport dotyczący rozdysponowania środków z tytułu sprzedaży praw do emisji gazów cieplarnianych w ramach unijnego programu ETS. W ciągu dekady Polska otrzymała prawie 100 mld zł na odchodzenie od paliw kopalnych, ale na ten cel wydano raptem 1,3 proc. środków. Resztę pieniędzy rozkradziono.
~~Brunatnopopielata Szachownica niezalogowany
3 godz. 29 min. temu
~~Szara Poziomka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?

Też mnie to zastanawia.

SZOC
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
2 godz. 44 min. temu
~~Szara Poziomka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?

Też mnie to zastanawia.

Jak sie jest prawakiem to sie nie czuje smrodu?
2 godz. 40 min. temu
~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?

Też mnie to zastanawia.

Bezużyteczna straż miejska działa do godziny 17:00. Najwiekszy smród to poranek 6:00-8:00 i po 17:00, więc akurat sie rozmijają z problemami. No i nie mają biedni narzędzi, musieliby kogos z workiem smieci złapac jak akurat je wkładał do pieca. Ot i cala tajemnica
P.S. a jak czesto zglaszasz smrod i syf to jeszcze policja sie moze do Ciebie odezwac :) nie zartuje... raz do mnie sprobowali, ale źle trafili. Acz sytuacja kuriozalna. No miasteczko twin peaks
2 godz. 39 min. temu
~~Kasztanowoczerwona Lawenda napisał(a): Nie panikować od tego się nie umiera.

Obyś jednak szybko padł na coś innego :) bo żal, że cie planeta nosi
2 godz. 35 min. temu
~~Bławatna Werbena napisał(a): Pani Patrycjo. Urzeka pani tym zaangażowaniem w ochronę klimatu.

Ale ty swoim buractwem niekoniecznie. Smród to smród, filozofia zbędna, ale akurat tego zazdroszcze prawakom, ze im nawet smód niestraszny i nieśmierdzący, czarne jest białe i odwrotnie, a argumenty to lewacki wymysł, bo najlepszy argument to siła :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza