~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?
~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?
Też mnie to zastanawia.
~~Szara Poziomka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?
Też mnie to zastanawia.
Cza być lewakiem aby we łbie takie pytania kotłowały
SZOC
~~Szara Poziomka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?
Też mnie to zastanawia.
Cza być lewakiem aby we łbie takie pytania kotłowały
Jak sie jest prawakiem to sie nie czuje smrodu?
~~Jasnoturkusowa Scewola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): Nie bardzo rozumiem, przecież weszła ustawa anty smogowa i zakaz palenia w kopciuchach, więc dlaczego nie jest to teraz egzekwowane?
Też mnie to zastanawia.
~~Kasztanowoczerwona Lawenda napisał(a): Nie panikować od tego się nie umiera.
~~Bławatna Werbena napisał(a): Pani Patrycjo. Urzeka pani tym zaangażowaniem w ochronę klimatu.