Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziennikarze przy stołach: Turniej tenisa stołowego z udziałem redaktora Kazimierza Marczewskiego
~~Bławatna Werbena niezalogowany
7 listopada 2024r. o 6:28
A ja lubię pana redaktora Kazimierza. Jego najlepsze teksty i wypowiedzi kolekcjonuję i wysyłam znajomemu, który prowadzi ze studentami zajęcia na polonistyce. Jest mi, ten znajomy, szalenie wdzięczny za tak soczysty i barwny materiał literacki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
7 listopada 2024r. o 8:15
W systemie slusznie minionym był z zawodu dyrektorem. To na stare late wymyślił sobie z synkiem z nieodciętą pępowiną, że będzie udawac, że jest.redaktorem. Prywatne firmy na szczęscie mają niezbywalne prawo szargać swoją.opinie i narażać sie na śmieszność poprzez nasz, tradycyjny, wielki, wszechpolski NEPOTYZM :) żal tylko mniej inteligentnych i nieczytających książek, ktorzy nie wiedzą, jaki bełkot i ilość błędów wchłaniaja przy okazji czytania wypocin tego pana...
7 listopada 2024r. o 8:15
~~Bławatna Werbena napisał(a): A ja lubię pana redaktora Kazimierza. Jego najlepsze teksty i wypowiedzi kolekcjonuję i wysyłam znajomemu, który prowadzi ze studentami zajęcia na polonistyce. Jest mi, ten znajomy, szalenie wdzięczny za tak soczysty i barwny materiał literacki.

W punkt! :D
~~Ceglastoróżowy Agrest niezalogowany
7 listopada 2024r. o 8:16
Jesteś dobry w sporcie, dziennikarstwie nie wtedy gdy Ty o tym mówisz tylko gdy o Tobie tak mówią - to się nazywa renoma!
"Any man who must say 'I am the king' is no true king"
~~Rdzawoczerwona Mydlnica niezalogowany
7 listopada 2024r. o 8:16
P. Kazimierz to fajny chłop,tylko za dużo usuwa komentarzy.
7 listopada 2024r. o 8:26
~~rys napisał(a): A jaki z niego redaktor. Śmiem być częścią społeczności i brak we mnie pozytywów dla tego gościa. Redaktorem być to trzeba coś "umić" !!!

Ale przyznaj, że nieraz jednak dostarczył Ci śmiechu przez łzy kompromitując się 4 błedami w jednym tytule :))) bo mnie wielokrotnie. Porażająca jest ta pycha, że "nie umiąc w mówienie po polsku" pajacuje naprawde narażając sie na wielką śmieszność, ale post-PRL wstydu nie ma. Ten czlowiek robiąc wywiad-żart z Mimem nie był w stanie na kartce sobie zapisac Marcel Marceau, tylko coś bredził... Jest to przykład powalającego braku kompetencji, bezwstydu w kompromitowaniu tej firemki i dzikiego parcia na szkło albo mikrofon. Te literówki, ten brak przeczytanej przytomnie choćby jednej ksiazki w miesiącu, a w efekcie problem ze skleceniem jednego zdania po polsku - poziom języka polskiego jak u anny lewandowskiej... pała kaziu, siadaj!
7 listopada 2024r. o 8:32
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): Jesteś dobry w sporcie, dziennikarstwie nie wtedy gdy Ty o tym mówisz tylko gdy o Tobie tak mówią - to się nazywa renoma!
"Any man who must say 'I am the king' is no true king"

Synek mu mówi, ze jest najlepszym redaktorem. Nie wystarczy? :D
A śmieją sie tylko zawistnicy, a on z synkiem "coś robiom"! Stąd ten hejt dla sportowców i samozwańczych dziennikarzy :D rodzina to jest siła!
22726
Marcin Marczewski
7 listopada 2024r. o 8:38
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): (..bla bla bla..) .. Jest to przykład powalającego braku kompetencji, bezwstydu w kompromitowaniu tej firemki i dzikiego parcia na szkło albo mikrofon. Te literówki, ten brak przeczytanej przytomnie choćby jednej ksiazki w miesiącu, a w efekcie problem ze skleceniem jednego zdania po polsku - poziom języka polskiego jak u anny lewandowskiej... pała kaziu, siadaj!

Lubię się przyglądać, gdy anonimy wylewają swoje frustracje w internetach. Żadnych sukcesów życiowych? Za dużo wolnego czasu? No cóż - popracuj nad sobą :-) A jeśli anonimowe wylewanie frustrakcji Ci pomaga - no cóż rób to dalej - i nie zapomnij kliknąć w reklamy ;-)

Dopisane 07.11.2024r. o godz. 08:38:

~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Synek mu mówi, ze jest najlepszym redaktorem. Nie wystarczy? :D

Synek, w odróżnieniu od anonimowego frustrata, ma kompetencje, żeby to ocenić. :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza