Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziennikarze przy stołach: Turniej tenisa stołowego z udziałem redaktora Kazimierza Marczewskiego
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
7 listopada 2024r. o 8:44
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiśniowa Morwa napisał(a): (..bla bla bla..) .. Jest to przykład powalającego braku kompetencji, bezwstydu w kompromitowaniu tej firemki i dzikiego parcia na szkło albo mikrofon. Te literówki, ten brak przeczytanej przytomnie choćby jednej ksiazki w miesiącu, a w efekcie problem ze skleceniem jednego zdania po polsku - poziom języka polskiego jak u anny lewandowskiej... pała kaziu, siadaj!

Lubię się przyglądać, gdy anonimy wylewają swoje frustracje w internetach. Żadnych sukcesów życiowych? Za dużo wolnego czasu? No cóż - popracuj nad sobą :-) A jeśli anonimowe wylewanie frustrakcji Ci pomaga - no cóż rób to dalej - i nie zapomnij kliknąć w reklamy ;-)

Dopisane 07.11.2024r. o godz. 08:38:
Ktoś napisał: ~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Synek mu mówi, ze jest najlepszym redaktorem. Nie wystarczy? :D

Synek, w odróżnieniu od anonimowego frustrata, ma kompetencje, żeby to ocenić. :-)

Uderz w stół :))) może mniej angażu w dyskusje i personalnych zarzutów (to typowe, gdy sie nie ma argumentów- wybaczam :)), a jakies wytlumaczenie, jak to sie dzieje, że Synek z kompetencjami nie jest w stanie dopilnować miliona błędów i publikowanych bzdur językowych:)
Bo sukcesy synka ani kazia mnie nie interesują, ale uważam, że czytanie lokalnych g#wnoniusów nie musi sie wiązać z takim upokorzeniem językowym...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
7 listopada 2024r. o 8:54
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Bo sukcesy synka ani kazia mnie nie interesują, ale uważam, że czytanie lokalnych g#wnoniusów nie musi sie wiązać z takim upokorzeniem językowym...

Po pierwsze, nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć, a Ty nie masz prawa formułować wobec mnie jakichkolwiek oczekiwań (no bo niby dlaczego?) :-) Nie wiąże nas żadna umowa - poza zapisami regulaminu tej strony.
Po drugie, nie musisz tutaj nic czytać - to, że to robisz to już jest kwestia Twojego wyboru.
Po trzecie, publikujemy wiele różnych treści - a skoro to robimy to błędy mogą się przytrafić i przytrafiać się będą. Niektóre poprawimy, niektórych nie. No, ale nie wiąże nas żadna umowa... :-) Ale np. w tekstach B. Łętowskiego czy Darka Gołębiewskiego, które są bardzo dopracowane, błędów nie znajdziesz - może więc czytaj tylko te ;-)
Po czwarte, może po prostu pokaż co sam potrafisz - obstawiam, że niewiele...

Pozdrawiam,
Marcin
~~Srebrnoszara Skimia niezalogowany
7 listopada 2024r. o 9:09
~~Platynowy Omieg napisał(a): brawo dla redaktora -w tym chyba jest bardziej autentyczny niż Strosta Gabrysiak na konferencji zyj zdrowo bedzie odjazdowo ;)

Racja... w punkt;)
7 listopada 2024r. o 9:18

Bingo! Czyli jednak poziom Emeryta odstaje drastycznie od przytoczonych Redaktorów, skoro jest polecenie, bym tylko ich teksty czytała. Ale oni piszą felietony, sensowne artykuły, a po to sie korzysta z tak miernych mediów, by wiedziec, czy autostrada nie stoi i gdzie remontują most. Rozumiem, że to są gorsze niusy, ale jednak rozwój, dbałość o jakość, to można robic w kazdym wieku :) Wystawiasz sie na świecznik, żyjesz z klików/komentarzy to bądz na to gotów. Jak ktoś ci merytorycznie punktuje błędy, to nie wyskakuj z rozliczaniem mnie z moich sukcesów, tylko sie zajmij swoimi wtopami albo (jesli lubisz niską jakość i analfabetyzm) to ignoruj zdania odrębne i nie karm trolla:) próby ataków personalnych żenujące :) a oceny pracy i dorobku wystawianego na pokaz to naturalne - nie uczyli na studiach?
22726
Marcin Marczewski
7 listopada 2024r. o 9:26
Chyba się anonimie nie zrozumieliśmy - możesz sobie czytać (lub nie), co chcesz. To kwestia Twojego wyboru.
My dostarczamy treści w takiej postaci, w jakiej dostarczamy. Idziemy do przodu w obszarach i kierunkach, które uznajemy za właściwe i na które mamy możliwości. Ale to nie oznacza, że muszę się sugerować anonimowymi komentarzami, wymysłami i tym, że ktoś kogoś lubi lub nie.
Decyzje podejmuję na podstawie DANYCH.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
7 listopada 2024r. o 9:56
Sorry ale Bernard też robi błędy nawet w tytułach widziałam. Życzę sukcesów i zdrowia p. Kazimierzu!
7 listopada 2024r. o 10:10
Marcin Marczewski napisał(a): Chyba się anonimie nie zrozumieliśmy - możesz sobie czytać (lub nie), co chcesz. To kwestia Twojego wyboru.
My dostarczamy treści w takiej postaci, w jakiej dostarczamy. Idziemy do przodu w obszarach i kierunkach, które uznajemy za właściwe i na które mamy możliwości. Ale to nie oznacza, że muszę się sugerować anonimowymi komentarzami, wymysłami i tym, że ktoś kogoś lubi lub nie.

Marcin Marczewski napisał(a): Chyba się anonimie nie zrozumieliśmy - możesz sobie czytać (lub nie), co chcesz. To kwestia Twojego wyboru.

Ale własnie nic nie musisz, choć przyznaj, że coś jest na rzeczy, skoro tak dziarsko sie odpaliłeś do "sprostowań" :) jakby mi szef powiedział, ze mam krzywe nogi albo że jestem za gruba, to bym sie roześmiała perliście, gdyż mam bardzo sportową sylwetkę, więc takie zarzuty mnie nie dotyczą, tym samym nie mogą mnie dotknąć i nie weszłabym w żadną polemikę, bo koń jaki jest każdy widzi :)))
Bardzo nie lubię myć okien, ale w związku z tą swoją niedoskonałością nie mam ich brudnych, tylko płacę za tę usługę Pani Wiktorii... z korektą można zrobic tak samo :)
7 listopada 2024r. o 10:23
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Sorry ale Bernard też robi błędy nawet w tytułach widziałam. Życzę sukcesów i zdrowia p. Kazimierzu!

Zabrakło ci jedynie dwóch przecinków w tej wypowiedzi :) ale wierzymy, ze widujesz błędy innych, tylko do swoich masz taki łaskawy dystans :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza