Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziennikarze przy stołach: Turniej tenisa stołowego z udziałem redaktora Kazimierza Marczewskiego
22726
Marcin Marczewski
7 listopada 2024r. o 10:27
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Bardzo nie lubię myć okien, ale w związku z tą swoją niedoskonałością nie mam ich brudnych, tylko płacę za tę usługę Pani Wiktorii...

Niesamowite! I chodzisz też do obcych ludzi i mówisz im, że mają myć okna rękami pani Wiktorii, nawet jeśli tego nie potrzebują?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
7 listopada 2024r. o 10:31
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): moderacji

~~Wiśniowa Morwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Sorry ale Bernard też robi błędy nawet w tytułach widziałam. Życzę sukcesów i zdrowia p. Kazimierzu!

Zabrakło ci jedynie dwóch przecinków w tej wypowiedzi :) ale wierzymy, ze widujesz błędy innych, tylko do swoich masz taki łaskawy dystans :)

Nie pisze się w tym przypadku ze. Tylko że!
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
7 listopada 2024r. o 10:32
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Bardzo nie lubię myć okien, ale w związku z tą swoją niedoskonałością nie mam ich brudnych, tylko płacę za tę usługę Pani Wiktorii...

Niesamowite! I chodzisz też do obcych ludzi i mówisz im, że mają myć okna rękami pani Wiktorii, nawet jeśli tego nie potrzebują?

Oburzasz sie własnie na wytknięcie błędów, popisujesz rozwojem, a najprostszej kwestii nie jesteś w stanie ogarnąć:) Ale doceniam manipulację wyciętym fragmentem, gdyż dalsza cześć to byla sugestia, że mozna komuś zdolniejszemu zapłacić za korektę i cieszyć się brakiem błędów i takich hejterów jak ja, tak ja sie ciesze czystymi oknami :)
Ale Ty dalej mnie karmisz swoją uwagą :)) a bekę z tego ma jeszcze pare osób wkoło, takich z mojego światka :)) jestem wzruszona, wyrażam wdzięcznosc, a całe bicie piany o mierzalne fakty, czyli ilość błedów Kazia:) a propos danych, to tez zapominasz, że widac klikalności niusów Panów Nieanalfabetów i niusów sportowo-analfabeckich:]
22726
Marcin Marczewski
7 listopada 2024r. o 10:39
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Oburzasz sie własnie na wytknięcie błędów, popisujesz rozwojem, a najprostszej kwestii nie jesteś w stanie ogarnąć:)

Nie oburzam się, wręcz przeciwnie. Jestem zadowolony z tego, że wypełniasz moje cele, mierzalne cele - wchodzisz tutaj, komentujesz, klikasz. Bez względu na błędy takie czy siakie - bo to - doskonale wiemy, ma drugorzędne znaczenie. I o to chodzi. Rób tak dalej, czytaj, komentuj, krytykuj :-)
~~Atramentowy Krwawnik niezalogowany
7 listopada 2024r. o 11:47
Ilu tzw. dziennikarzy, posiada dyplom studiów wyższych, z zakresu dziennikarstwa?
~~Konopny Topinambur niezalogowany
7 listopada 2024r. o 12:25
Brawo Marcin. Wiśniowa Morwa ze wspaniałą sylwetką i brakiem zamiłowania do mycia okien, to bezsprzecznie duży potencjał dla portalu.
22726
Marcin Marczewski
7 listopada 2024r. o 13:58
~~Konopny Topinambur napisał(a): Brawo Marcin. Wiśniowa Morwa ze wspaniałą sylwetką i brakiem zamiłowania do mycia okien, to bezsprzecznie duży potencjał dla portalu.

Zatrudnić Morwę do korekty tekstów czy mycia okien? :)

Dopisane 07.11.2024r. o godz. 13:58:

A tak na poważnie - to bardzo mnie cieszy dyskusja w tym temacie.
Cieszę się, że mamy kilku "fanów", którzy jak nawiedzeni publikują anonimowo. To oczywiście pozwala realizować nasze cele, a dane, którymi dysponuję - dane, a nie wymyślone historyjki, czy domysły - mówią jasno: cel realizujemy. :-)

I na koniec - wracając do głównego wątku - w przyszłym tygodniu, jeśli będę mógł, będę osobiście kibicował redaktorowi Marczewskiemu podczas Mistrzostw :-)
~~Bolecnauta niezalogowany
7 listopada 2024r. o 20:46
Powodzenia panie Kazimierzu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza