Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co jeszcze zniknęło z mapy Bolesławca? Część druga!
~~Jurek niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:09
A jutro ,,nasi'' prokuratory powiedzą że nie czytali . Po panowaniu Dupy , przejdą w stan spoczynku, 20 tys, na rękę.
Nie ma siły , nie ma ! No chyba ze jakiś Zorro .!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tabaczkowy Hibiskus niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:11
Hubert Bonin - moje pierwsze kroki w harcerstwie. Dużo czasu spędzałem z nim i bardzo go lubiłem.
Concordia- moja mama i ciocia tam pracowały w szwalni,często tam bywałem.
Biblioteka- kolejny krok do zgłębiania wiedzy i pożerania książek z różnych dziedzin.
Fajnie jest czytać ciekawe artykuły odnośnie historii Boleslawca i Dolnego Śląska z nowinkami z obecnej rzeczywistości. Kiedys byl ktoś w tv regionalnej, co prowadzil program odnośnie ciekawych miesc historycznych. Teraz zajmuje sie polityką, tez byl zwiazany z harcerstwem.Pozdrawiam.
~~Fioletowoczarna Katalpa niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:12
Mar... Mar.... napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwona Róża napisał(a): Panie Dariuszu po co Pan porusza takie tematy ?
Pański Pryncypał , ziomal Marcin obłożył cenzurą komentarze na „ swoim ” portalu .

Nikt nie obłożył cenzurą komentarzy, można komentować - usuwamy tylko spam o Staroszkolnej, który jest wpuszczany w wiele różnych wątków.

NIEPRAWDA...nie tylko zablokowano komentarze ale i ''temat nie istnieje;;...;D
10 listopada 2024r. o 19:13
tylko nie tak do końca...;D
10 listopada 2024r. o 19:21

86 lat temu Niemcy dokonali w Bolesławcu pogromu Żydów

Bo le c.I nfo
ht..tp....s://w,,,,,w,,,,,,w.bol,,,,,,ec.info › info,,,,,,rmacje › kat,,,,,,egoria › 86-lat-...
Spalenie synagogi przy ul. Kubika i napaści na żydowskich mieszkańców miasta w ówczesnej prasie doczekały się jedynie krótkiej wzmianki. Synagoga w Bolesławcu, ...
~~XyZ niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:29
Zniknęła jeszcze sala gimnastyczna dawnej SP1 (aktualnie budynek starostwa powiatowego) - lokalna mekka koszykówki, klub Pegaz, dyskoteka Imperium...
~~XyZ niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:31
...hotel Piast (w miejscu Bolesławiec City Center), restauracja Prnjavor.
~~Do autora niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:35
Jeżeli chodzi o obiekt Concordi to do ochrony konserwatora wpisano budynki przy Mazowieckiej i Gdańskiej .
Jakim "CUDEM" tak piękny i okazały budynek nie został wpisany do ochrony konserwatora?
Urzędnik który nie dopełnił obowiązków powinien stanąć przed prokuratorem i nadzorujący jego pracę czyli CAR tego grodu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.