Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Szymon Pogoda krytykuje premiera Tuska i pyta o pomoc dla powodzian [WIDEO]
~~Brązowozłoty Pięciornik niezalogowany
5 godz. 0 min. temu
kasa gdzie jest na pomoc????????????? ludzie w ruinach mieszkaja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dbl niezalogowany
4 godz. 54 min. temu
~~Brązowozłoty Pięciornik napisał(a): kasa gdzie jest na pomoc????????????? ludzie w ruinach mieszkaja

Widzisz a ja chciałem odsprzedać dmuchawę na olej napędowy za którą zapłaciłem 900 zł jakiejś osobie po powodzi za 200 zł i nie było chętnych , Taka dmuchawa w ciągu dwóch dni osuszyła by pokój.
~~Szarobiały Fiołek niezalogowany
4 godz. 54 min. temu
Osiem razy objechał Ziemię. Ponad milion złotych za kilometrówki członka podkomisji smoleńskiej, który szukał fali powodziowej... :D
~~Lawendowoniebieska Pragnia niezalogowany
4 godz. 52 min. temu
Niech pisowcy oddadzą pieniądze i przekażą powodzianom
~~Zszarzały Łubinnik niezalogowany
4 godz. 50 min. temu
~~Lawendowoniebieska Pragnia napisał(a): Niech pisowcy oddadzą pieniądze i przekażą powodzianom

Jestem łysy i nie oddam.
~~Panie pośle niezalogowany
4 godz. 48 min. temu
A Pan dawał strażakom granty. Za czyje pieniądze były one kupione ? Czy czasem nie z tzw " FUNDUSZU SPRAWIEDLIWOŚCI ?" Gdzie pan był te 8 lat jak pana kumple okradali budżet i spółki skarbu państwa ?
~~PanM niezalogowany
4 godz. 42 min. temu
Mam delikatne pytanie . Czy i co lokalny PiS zrobił gdy prezydent miasta wyprzedał ziemię pod budowy domków deweloperowi ? Wszystko dla jednego który wywindował w kosmos ceny gruntu zamiast jeden klient jedna działka.. A mieszkańcy ? Mieszkańcy obeszli się smakiem i dostaną w zamian budowlane koszmarki.Zarobił ratusz , zarobił deweloper . Czy na tym polega dbałość samorządu o po pierwsze mieszkańców.Co do powodzian swoje dostaną . Choć można by ich zapytać czy się tak jak inni ubezpieczyli. Wygląda to tak jakby ubezpieczenia były dla frajerów. Piszę jawnie aby nie było mowy o anonimowych pomówieniach.
Proszę się odnieść do tego . Bo to chyba grubsza sprawa niż kasa dla powodzian.
~~Burobrązowa Maciejka niezalogowany
4 godz. 23 min. temu
A coś ty zrobił krytykuj łatwo kogoś krytykować. Zejdź z oczu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza