Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Antysmogowe kontrole gospodarstw domowych
~~Żółtobrązowy Miskant niezalogowany
2 godz. 20 min. temu
Bardzo dobrze ! Niech wezmą się za tych co palą szmatami i butami trując całą okolicę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poczerwieniała Kostrzewa niezalogowany
2 godz. 15 min. temu
DLACZEGO AKURAT W GROMADCE
~~Rezedowa Sasanka niezalogowany
1 godz. 39 min. temu
Nikt nie ma prawa wejść na moją posesję bez mojej zgody,nawet sam WÓJT! Ostrzgam mam dużego psa.
~~Błękitnoszary Wilczomlecz niezalogowany
1 godz. 36 min. temu
Psami szczuć tą bolszewie.
~~Lipco niezalogowany
1 godz. 34 min. temu
Nie palcie śmieci w piecu to jie będziecie się awanturować. Niestety ale w całej gminie ludzie pala czym się da. Czasem jest taki smród że w domu przy zamkniętych oknach nie idzie wysiedzieć. I bieda tu nie jest wytłumaczeniem, bo tylko patologia już nie pracuje i lenie bo roboty pełno. Owszem opał jest drogi ale bez przesady jak pracujesz to odkładaj na zime
~~Lipco niezalogowany
1 godz. 28 min. temu
Są też tłumowi którzy kupuja drewno we wrześniu albo październiku surowe z lasu i chca tym palić od razu. Kup sobie w marcu i jest przetrzymaj do zimy. Ale osły myślą że już nie trzeba to lepiej kasę wydać na głupoty, później przychodzi jesień a oni dalej ta sama zagrywka. Niestety ale przez takie mokre drewno osadza sie pełno sadzy w kominie
~~Lipco niezalogowany
1 godz. 24 min. temu
A i zapomniałem. A radnych i pracowników z gminy też będą sprawdzać? Bo są I tacy co w ciągu miesiąca kubła na śmieci nie są w stanie zapełnić a z komina dym jak z odlewni
~~Ciemnoczekoladowy Oczar niezalogowany
1 godz. 6 min. temu
A może najpierw niech wyborcy skontrolują władzę czy wszystko jest okej, a potem władza obywatela.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza