~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~modliszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Zaorać ten Pi$$$dzielczy syf! Nie ma innej opcji. Rezydent trafi do pierdla razem z mafią, dzięki której urzędował przez 8 lat. Tej Pi$$$dzielczej hydrze, która oplotła Polskę w 8 lat trzeba poucinać wszystkie łby, bo inaczej się odrodzi dzięki swoim tępym wyznawcom i rozwalą Polskę do końca, wpychając nas w objęcia putlerowskiej Rosji.
Doskonały wpis , pełen miłości i godności i respektu dla swoich konkurentów, taki wpis o takiej porze orzeźwia i budzi,....budzi . POsłuchać specjalisty tak wcześnie rano to jest właśnie to uwielbiam to co jest grane przez cały czas chcą reparacji od Niemiec i Polski w ramach programu to że to właśnie te wybory są po to by było jakby to było dobrze i pozdrawiam serdecznie w tym temacie czyli Rafałka.
Nie chce mi się cytować pełnych miłości słów szczerbatego geya . Brzydzą mnie ,dobra - może jedno ;
spieprzaj dziadu.
To straszne, nie. nie. niiiiieeeeeee!!! Nie cytuj to straaaaaszszszne, niiiiieeeeeee raattujuuku!!!
~~modliszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~modliszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Zaorać ten Pi$$$dzielczy syf! Nie ma innej opcji. Rezydent trafi do pierdla razem z mafią, dzięki której urzędował przez 8 lat. Tej Pi$$$dzielczej hydrze, która oplotła Polskę w 8 lat trzeba poucinać wszystkie łby, bo inaczej się odrodzi dzięki swoim tępym wyznawcom i rozwalą Polskę do końca, wpychając nas w objęcia putlerowskiej Rosji.
Doskonały wpis , pełen miłości i godności i respektu dla swoich konkurentów, taki wpis o takiej porze orzeźwia i budzi,....budzi . POsłuchać specjalisty tak wcześnie rano to jest właśnie to uwielbiam to co jest grane przez cały czas chcą reparacji od Niemiec i Polski w ramach programu to że to właśnie te wybory są po to by było jakby to było dobrze i pozdrawiam serdecznie w tym temacie czyli Rafałka.
Nie chce mi się cytować pełnych miłości słów szczerbatego geya . Brzydzą mnie ,dobra - może jedno ;
spieprzaj dziadu.
To straszne, nie. nie. niiiiieeeeeee!!! Nie cytuj to straaaaaszszszne, niiiiieeeeeee raattujuuku!!!
Spokojnie , przeżyjesz , to tylko 1 cytat . A teraz spi*erd*alaj .
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~modliszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~modliszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Zaorać ten Pi$$$dzielczy syf! Nie ma innej opcji. Rezydent trafi do pierdla razem z mafią, dzięki której urzędował przez 8 lat. Tej Pi$$$dzielczej hydrze, która oplotła Polskę w 8 lat trzeba poucinać wszystkie łby, bo inaczej się odrodzi dzięki swoim tępym wyznawcom i rozwalą Polskę do końca, wpychając nas w objęcia putlerowskiej Rosji.
spieprzaj dziadu.
Spokojnie , przeżyjesz , to tylko 1 cytat . A teraz spi*erd*alaj .
Ale mnie pobudzasz, a lubisz modliszki?
Tylko nie cytuj tych strasznych cytatów to okropne, nie, nie, niiiiieeeeeee!!!!
Hejka misiu, a lubisz? nie?
~~Brunatna Sosna napisał(a): Jak długo jeszcze PISowski kandydat obywatelski Nawrocki będzie udawał że jest kandydatem obywatelskim ,W Pisie już jest zaplanowana wymiana Nawrockiego na Morawieckiego ,bo te 22% nic dobrego nie wróży .
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatna Sosna napisał(a): Jak długo jeszcze PISowski kandydat obywatelski Nawrocki będzie udawał że jest kandydatem obywatelskim ,W Pisie już jest zaplanowana wymiana Nawrockiego na Morawieckiego ,bo te 22% nic dobrego nie wróży .Campaign merchandise
Dziecko,Nowogrodzki ma w tej chwili grubo ponad 30% poparcia.Martw się lepiej kom zastąpić Czaskowskiego,ktory plecie bzdury na spotkaniach wyborczych,a sondaże leca mu gwałtownie