~~Brunatnoczerwona Nemezja napisał(a): Mam nadzieję że tak samo skończy jak zaczął,albo kilometrówka i okrążyli 40 razy kulę ziemską. PiS nie ma żadnego kandydata że miał czyste łapy oni wszyscy mają poorane życiorysy są fikcynie pozatrudnianiu bo biorą jakieś podejrzane pieniądze. Political party merchandiseCampaign merchandise
~~Rus napisał(a): Wołodymyr Zełenski w środę 15 stycznia odwiedził Polskę. Jednak gdy spotkanie premiera Donalda Tuska z prezydentem ogarniętą wojną Ukrainy transmitowały czołowe stacje telewizyjne, TV Ruspublika oraz wPolsce24 prezentowały swoim widzom nowogrockiego z kibolami jak drą ryja na Jasnej Gòrze i obrażają Polakòw
~~Pawi Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rus napisał(a): Wołodymyr Zełenski w środę 15 stycznia odwiedził Polskę. Jednak gdy spotkanie premiera Donalda Tuska z prezydentem ogarniętą wojną Ukrainy transmitowały czołowe stacje telewizyjne, TV Ruspublika oraz wPolsce24 prezentowały swoim widzom nowogrockiego z kibolami jak drą ryja na Jasnej Gòrze i obrażają Polakòw
I bardzo dobrze (choc pis mam w d..).Co mieli transmitować? Jak tusku oddaje wszystko co nasze?
Jak kiedyś ruskim wszystko oddawaliśmy tak teraz ukraińcom.
Niedługo naszych ludzi odda. Bo ukraincom nie chce się walczyć. Bo po co ? Wszystko mają za darmoszke w Polsce to co się będą narażać i marznąć w okopie. Tusku wyśle Polaków.
~~Pawi Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rus napisał(a): Wołodymyr Zełenski w środę 15 stycznia odwiedził Polskę. Jednak gdy spotkanie premiera Donalda Tuska z prezydentem ogarniętą wojną Ukrainy transmitowały czołowe stacje telewizyjne, TV Ruspublika oraz wPolsce24 prezentowały swoim widzom nowogrockiego z kibolami jak drą ryja na Jasnej Gòrze i obrażają PolakòwPolitical party merchandise
I bardzo dobrze (choc pis mam w d..).Co mieli transmitować? Jak tusku oddaje wszystko co nasze?
Jak kiedyś ruskim wszystko oddawaliśmy tak teraz ukraińcom.
Niedługo naszych ludzi odda. Bo ukraincom nie chce się walczyć. Bo po co ? Wszystko mają za darmoszke w Polsce to co się będą narażać i marznąć w okopie. Tusku wyśle Polaków.