~~Brunatnożółta Rezeda napisał(a): a kim on jest ty już wiesz tylko nie wiedziałeś kim jest ten frajer co wklejał tu moje dane...zresztą to twój ''klon''...;D
Januszku , to nie ja a ty wiedziałeś kto wklejał twoje dane , tyle razy pisałeś że wiesz na 100% że to ja zrobiłem , jesteś " bardzo wiarygodny " więc i ja w to uwierzyłem , chcesz zaprzeczyć co do swojej wiarygodności ??? .
Co do pozostałego twojego bleblania mam tylko jedną odpowiedź , powtarzasz się jak zdarta płyta mitomanie .
Januszku tu coś dla ciebie i o tobie.
Narcystyczne zaburzenie osobowości .
Narcyzm manifestuje się nadmierną skłonnością do autoprezentacji i nadmiernym zaabsorbowaniem własną osobą. Zasadniczą cechą w narcystycznych zaburzeniach osobowości jest przesadne poczucie własnej wyjątkowości i ważności, pochłonięcie marzeniami o nieograniczonych sukcesach, ekshibicjonistyczna potrzeba stałego budzenia uwagi i podziwu, nadmierna wrażliwość na krytykę własnej osoby i interesowność w relacjach z innym ludźmi.
Polecam - https://salusprodomo.pl/blog/osobowosc-narcystyczna-objawy-leczenie/
Wiem , wiem , " doktorze lecz się sam ", nie mów tylko że nie chciałem pomóc .
Dopisane 21.02.2025r. o godz. 16:17:
~~Brunatnożółta Rezeda napisał(a): gdybyś ty chciał i miał odwagę tchórzu i krętaczu już dawno byśmy się spotkali i prosto w gały nawet w obecności ''
Niezliczoną ilość razy proponowałem ci spotkanie w cztery oczy , wygląda że jesteś nie tylko narcyzem ale i demencja
starcza cię dopadła .
Januszku co się wydarzyło że już nie piszesz że to ja udostępniłem twoje dane osobowe tylko o jakimś IP .