Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Hebanowy Koleus niezalogowany
21 lutego 2025r. o 9:59
zabolało?...prawidłowo ...;D
kiedy będziesz z wizytą na Policji?...napisz otwarcie pajacu a bez problemu się tam pojawię i porozmawiamy o ''golterii'' i kilku innych sprawach...
łgarzu dalej idziesz chyba w niepoczytalność czy to tylko umysłowy ''uwiąd starczy''?
piszę wprost że łżesz w sprawie zamieszczania tu moich danych i nadal szukasz zaczepek...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hebanowy Koleus niezalogowany
21 lutego 2025r. o 10:12
kłamca i oszust Nowogrodzki...
jak cały cenckiewiczowo -nowogrodzki IPN fałszujący polska historię ...
począwszy od historii Westerplatte po Pileckiego...

tylko dyletanci tematyczni , oszołomy polityczni będą bronić tych kłamców...;D
14240
M21W2
21 lutego 2025r. o 10:30
~~Hebanowy Koleus napisał(a): zabolało?...prawidłowo ...;D
kiedy będziesz z wizytą na Policji?...napisz otwarcie pajacu a bez problemu się tam pojawię i porozmawiamy o ''golterii'' i kilku innych sprawach...
łgarzu dalej idziesz chyba w niepoczytalność czy to tylko umysłowy ''uwiąd starczy''?
piszę wprost że łżesz w sprawie zamieszczania tu moich danych i nadal szukasz zaczepek...

Januszku odpowiadałem " golterii " ty się odezwałeś , wiem że ciebie wszystko co piszę boli , nie doczekanie twoje
abym przestał demaskować ciebie i twoje kłamstwa .
Widzę że nie możesz żyć bez wyzwisk , już się ujawniłeś " golterio " nie mam już po co iść na policję .
Jesteś bardziej prosty jak budowa cepa .
Aby z kapusiem rozmawiać o innych sprawach musiałbyś być człowiekiem uczciwym , o twojej " uczciwości " świadczy prowadzenie kapownika .
Zgłoś wszystkie sprawy jakie masz do mnie twojej pani komisarz stawię się na każde wezwanie , nie będę miał kłopotu z wyjaśnieniem tego wszystkiego co masz w kapowniku , zadam pytanie twojej pani komisarz czy ty masz prawo prowadzić kapownik .
Jakbyś miał w kapowniku całą dyskusję , co ty pisałeś i dlaczego taką a nie inną odpowiedź dostałeś uznałbym ciebie za człowieka uczciwego a nie manipulanta , oszusta .

Dopisane 21.02.2025r. o godz. 10:30:

~~Hebanowy Koleus napisał(a): kłamca i oszust Nowogrodzki...
jak cały cenckiewiczowo -nowogrodzki IPN fałszujący polska historię ...
począwszy od historii Westerplatte po Pileckiego...

tylko dyletanci tematyczni , oszołomy polityczni będą bronić tych kłamców...;D

Dużo słów zero treści .
~~Zul niezalogowany
21 lutego 2025r. o 10:31
żoliborski żul dostał syndromu stockholmskiego i obstrukcji. Ucieknie na Węgry ??
~~felek niezalogowany
21 lutego 2025r. o 14:44
~~Zul napisał(a): żoliborski żul dostał syndromu stockholmskiego i obstrukcji. Ucieknie na Węgry ??

Na razie skrył się w klinice w Lublinie, jako pacjent NN, czyli przywieziony bez dokumentów z ulicy ale i tak pół oddziału wyłączyli i jego ochrona nikogo nie wpuszcza.
14240
M21W2
21 lutego 2025r. o 16:17
~~Brunatnożółta Rezeda napisał(a): a kim on jest ty już wiesz tylko nie wiedziałeś kim jest ten frajer co wklejał tu moje dane...zresztą to twój ''klon''...;D

Januszku , to nie ja a ty wiedziałeś kto wklejał twoje dane , tyle razy pisałeś że wiesz na 100% że to ja zrobiłem , jesteś " bardzo wiarygodny " więc i ja w to uwierzyłem , chcesz zaprzeczyć co do swojej wiarygodności ??? .
Co do pozostałego twojego bleblania mam tylko jedną odpowiedź , powtarzasz się jak zdarta płyta mitomanie .
Januszku tu coś dla ciebie i o tobie.
Narcystyczne zaburzenie osobowości .
Narcyzm manifestuje się nadmierną skłonnością do autoprezentacji i nadmiernym zaabsorbowaniem własną osobą. Zasadniczą cechą w narcystycznych zaburzeniach osobowości jest przesadne poczucie własnej wyjątkowości i ważności, pochłonięcie marzeniami o nieograniczonych sukcesach, ekshibicjonistyczna potrzeba stałego budzenia uwagi i podziwu, nadmierna wrażliwość na krytykę własnej osoby i interesowność w relacjach z innym ludźmi.
Polecam - https://salusprodomo.pl/blog/osobowosc-narcystyczna-objawy-leczenie/
Wiem , wiem , " doktorze lecz się sam ", nie mów tylko że nie chciałem pomóc .

Dopisane 21.02.2025r. o godz. 16:17:

~~Brunatnożółta Rezeda napisał(a): gdybyś ty chciał i miał odwagę tchórzu i krętaczu już dawno byśmy się spotkali i prosto w gały nawet w obecności ''

Niezliczoną ilość razy proponowałem ci spotkanie w cztery oczy , wygląda że jesteś nie tylko narcyzem ale i demencja
starcza cię dopadła .
Januszku co się wydarzyło że już nie piszesz że to ja udostępniłem twoje dane osobowe tylko o jakimś IP .
~~Heil niezalogowany
21 lutego 2025r. o 16:48
Nazistowski salut w USA. Były doradca Trumpa szokuje.Walczcie, walczcie, walczcie! - krzyczał Steve Bannon na konserwatywnej konferencji CPAC pod Waszyngtonem. Prawicowy podcaster i były strateg Białego Domu chwilę później wykonał nazistowskie pozdrowienie. Następnie schylił głowę i dodał: "amen". Nawrocki też heilował.
~~Pomarańczowa Gailadia niezalogowany
21 lutego 2025r. o 17:41
A te czuby dalej sie tu ob$rywają.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza