~~Modra Scewola napisał(a): Ustaliła IP ? I któz to taki pod tym IP sie ukrywa ?
W porównaniu do tego szmaciarza z DM Lucjan to uosobienie kultury.
~~Płowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modra Scewola napisał(a): Ustaliła IP ? I któz to taki pod tym IP sie ukrywa ?
Ano tak . Ustalono ale nie myśl w swojej naiwności że teraz się o tym dowiesz kto za nim siedzi bo upublicznienie samego numeru mogło by być też naruszeniem prawa.
A o jakim to szmaciarzu z DM teraz piszesz?
Widzisz jaka mientka fajka jesteś? Jak nagle już jesteś ostrożny? I to właśnie sprawił Janusz ze teraz byle fiut nie będzie tu wypisywał danych bolecnautów .
A to ''uosobienie kultury '' z Ocic już teraz nie wyzywa od ,,kundli'' czy ,,pedałów'' i to też zasługa Janusza.
To was boli najbardziej że ukrócono wam wasze parchate jęzory i zrobił to właśnie Janusz.
Tak że trzymajcie teraz teraz mordy krótko .
~~Modra Scewola napisał(a): Ustaliła IP ? I któz to taki pod tym IP sie ukrywa ?
~~Płowa Golteria napisał(a): Była owocna bo dzięki interwencji Jana w redakcji i na Policji Lucjan już tu w chamski sposób nie obraża bolecnautów .
~~Płowa Golteria napisał(a): Były owocne bo prokuratura ustaliła IP tego frajera co udostępniał tu dane osobowe . Od tego czasu frajerzyna już nie wspomina o nakolannikach. ;]]
~~Płowa Golteria napisał(a): A to ''uosobienie kultury '' z Ocic już teraz nie wyzywa od ,,kundli'' czy ,,pedałów'' i to też zasługa Janusza.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Modra Scewola napisał(a): Ustaliła IP ? I któz to taki pod tym IP sie ukrywa ?
Ano tak . Ustalono ale nie myśl w swojej naiwności że teraz się o tym dowiesz kto za nim siedzi bo upublicznienie samego numeru mogło by być też naruszeniem prawa.
A o jakim to szmaciarzu z DM teraz piszesz?
Widzisz jaka mientka fajka jesteś? Jak nagle już jesteś ostrożny? I to właśnie sprawił Janusz ze teraz byle fiut nie będzie tu wypisywał danych bolecnautów .
A to ''uosobienie kultury '' z Ocic już teraz nie wyzywa od ,,kundli'' czy ,,pedałów'' i to też zasługa Janusza.
To was boli najbardziej że ukrócono wam wasze parchate jęzory i zrobił to właśnie Janusz.
Tak że trzymajcie teraz teraz mordy krótko .
~~Płowa Golteria , pytasz o jakim to szmaciarzu z DM ktoś pisze , piszesz że podanie nr telefonu może być naruszeniem prawa ,
według ciebie nie jest naruszeniem prawa podawanie miejscowości w której mieszkam .
Piszesz o naszych parchatych jęzorach , ja nie napiszę nic o twoim , jutro ja zgłoszę na policję twój hejterski wpis .
Dlaczego Janusz nie zgłosił na policję wyzwisk , odpowiem , wyzywał i dostawał adekwatne odpowiedzi .
Zasługą dziennikarzy Bolca jest to że Janusz nie wyzywa i nie dostaje odpowiedzi na jakie zasługiwał .
Janusz nie jest aż takim głupcem jakiego czasami z siebie czasami robi , ty " adwokacie " swoim wpisem
pokazałeś że nawet Januszowi do pięt nie dorastasz , głupcze nad głupcami .
Dopisane 20.02.2025r. o godz. 19:25:~~Płowa Golteria , podejrzewam kim jesteś tylko dlatego będę chciał aby policja sprawdziła czy moje podejrzenie jest słuszne .Dopisane 20.02.2025r. o godz. 19:30:~~Modra Scewola napisał(a): Ustaliła IP ? I któz to taki pod tym IP sie ukrywa ?
Nie jest tu miejsce aby pisać o sprawie prowadzonej przez policję i ich ustaleniach , napiszę tylko że je znam .
Dopisane 20.02.2025r. o godz. 19:36:~~Płowa Golteria napisał(a): Była owocna bo dzięki interwencji Jana w redakcji i na Policji Lucjan już tu w chamski sposób nie obraża bolecnautów .
Dopisane 20.02.2025r. o godz. 19:52:~~Płowa Golteria napisał(a): Były owocne bo prokuratura ustaliła IP tego frajera co udostępniał tu dane osobowe . Od tego czasu frajerzyna już nie wspomina o nakolannikach. ;]]
Janusz 23 razy pisał że wie na 100% że to ja udostępniłem jego dane , nie będę pytał skąd wiesz co ustaliła policja , mogę się tylko domyślać .
/
;D
a co zarzucisz ''golterii'' jeśli zdobędziesz się na wizytę na Policji? ;D
chcesz robić z siebie dur.nia twoje prawo...;D ...nikt ci przecież tego nie zabroni...;D
co do reszty ...
masz częściową rację ale nadal manipulujesz ...
pisałem że CHCĘ SPRAWDZENIA kto podał moje dane w tamtym temacie...
a to że ciebie podejrzewałem to fakt podparty tym że wiem na 100% mając pewność że zamieszczałeś tu moje dane wrażliwe...
zaprzecz że nie zamieszczałeś ...;D
ps. jak tam sprawa nakolanników?...zakupione? ;D
idź spać chłopie i nie nakręcaj się jak ci pisała ''siostra Bożenka'' bo będziesz miał senne koszmary i jeszcze z nadmiaru frustracji zmoczysz prześcieradełko...
ciekawe Lucuś że ''golteria'' wspomina o Ocicach a ty od razu przypisałeś post jako pisany do ciebie...;D uderzono tylko w ''stół'' a ty zachowałeś się jak ''nożyce''...;D
tak Lucuś ...podanie nazwy wioski nie jest naruszeniem prawa bo przypomnę ci że sam podawałeś tu nie tylko to a numer swojego telefonu a nawet imię i nazwisko...więc czy nie robisz z siebie teraz głupca ?
''golteria'' moim ''adwokatem''?
a gdzie twój się podział bo tak tu do niedawna cię bronił a teraz milczy ...stracił zasięg? ...hahahahaha
(bakopa czy jak ci tam teraz- niech ci Lucuś odpowie za co dostał ''kopa'' jego brat...;D )
i tym pozytywnym akcentem kończę na dzisiaj...
jutro rano kawka ,kreślenie kuponików do STS-u i oby tak dobrze poszło jak dzisiaj a w międzyczasie poczytam co tu jeszcze wyjęczysz ...;D
~~Jurek napisał(a): Afery, wpadki, szemrane powiązania. Mimo tego wszystkiego Karol Nawrocki dalej utrzymuje drugie miejsce w sondażach prezydenckich. - Dla wyborców Prawa i Sprawiedliwości najważniejsze jest to, że Karol Nawrocki został namaszczony przez Jarosława Kaczyńskiego . Nawet gdyby teraz kogoś zastrzelił , to z pewnością i tak nie straciłby wyborczych głosów PiSich biedaków. Ciemniak głosuje na ciemniaka, alfons na alfonsa.
~~Hebanowy Koleus napisał(a): a co zarzucisz ''golterii'' jeśli zdobędziesz się na wizytę na Policji? ;D