Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~xyz niezalogowany
25 lutego 2025r. o 9:40
~~Dupciarza 34 napisał(a): 26% Karol+16% Sławek ile to jest Janusz. Bo reszta jest milczeniem.

Gdybyś durny tłuku umiał czytać to wiedział byś ,że w najnowszym sondażu prezydenckim Trzaskowski 34 ,5 % Nawrocki 24 ,1% Mentzen 13,6 % Hołownia 4% Braun 2,5% Zandberg 2,3% Biejat 2%,Jakubiak 1,7%
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Prawda niezalogowany
25 lutego 2025r. o 9:45
Sutener jest w mojej ocenie najgłupszym z wszystkich kandydatów i tym samym najgroźniejszym
~~Srebrna Portulaka niezalogowany
25 lutego 2025r. o 9:59
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dupciarza 34 napisał(a): 26% Karol+16% Sławek ile to jest Janusz. Bo reszta jest milczeniem.

Gdybyś durny tłuku umiał czytać to wiedział byś ,że w najnowszym sondażu prezydenckim Trzaskowski 34 ,5 % Nawrocki 24 ,1% Mentzen 13,6 % Hołownia 4% Braun 2,5% Zandberg 2,3% Biejat 2%,Jakubiak 1,7%

Wczorajszy sondaż IBRIS dla Polsatu,
W najnowszym sondażu przeprowadzonym przez Instytut Badań Rynkowych i Społecznych IBRiS zapytano badanych, na kogo oddaliby głos w pierwszej turze nadchodzących wyborów prezydenckich.

Chęć zagłosowania na kandydata Koalicji Obywatelskiej Rafała Trzaskowskiego zadeklarowało 35,2. proc badanych, czyli o 0,2 pkt proc. więcej względem styczniowego sondażu IBRiS dla "Wydarzeń" Polsatu.

Na drugim miejscu, ze spadkiem o 2,4 pkt proc., utrzymuje się popierany przez PiS Karol Nawrocki (26,5 proc.).

Mentzen umacnia pozycję
Na trzecim miejscu zdecydowanie umocnił się kandydat Konfederacji Sławomir Mentzen, z wynikiem 15,7 proc. (wzrost o 4,2 pkt proc.). Obecnie Mentzena od wspieranego przez Prawo i Sprawiedliwość Nawrockiego dzieli 10,8 pkt proc, czyli o 6,6 pkt proc. mniej względem ostatniego sondażu.
Na czwartym miejscu uplasował się marszałek Sejmu, Szymon Hołownia (Polska2050) z wynikiem 6,2 proc.
Kolejne miejsca zajęli: kandydatka Nowej Lewicy Magdalena Biejat (3,3 proc.), kandydat partii Razem Adrian Zandberg (1,4 proc), poseł Marek Jakubiak (Wolni Republikanie) - 1 proc., Krzysztof Stanowski (0,5 proc.) oraz europoseł Grzegorz Braun (0,4 proc.).
Grzesiu gaśnica już może sopoie zaśpiewać piosenkę "Mniej niż zero o o " :)

~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
25 lutego 2025r. o 10:04
Dupciarz na 100 % już WJEBA>>>>Ł . Druga tura go zmiecie z PLANSZY . Kto normalny będzie głosować na jakiegoś disco polowca chyba jakiś wieśniak .
14240
M21W2
25 lutego 2025r. o 10:22
~~Brak slow napisał(a): Donald Trump zarzucił prezydentowi Ukrainy Wołodymyrowi Zełenskiemu, że "nigdy nie powinien zaczynać" wojny.
Nawrocki małpuje Trumpa i powtarza te haniebne kłamstwa. Jest to najgorszy kandydat z wszystkich.

Jesteś w stanie to udowodnić , to że Tramp powiedział haniebne słowa to prawda .

"To oczywiste, że za wojnę na Ukrainie odpowiada postsowiecka Federacja Rosyjska" - podkreślił. Dodał jednak, że są też "błędy elit europejskich i tych, którzy byli kamerdynerami elit europejskich, tak jak właśnie pan premier Tusk". "Te błędy i pakt z Putinem, futrowanie Federacji Rosyjskiej środkami finansowymi, które wykorzystuje w ataku na Ukrainę. Nie można obok tego przejść obojętnie. Resety z Putinem, spotkania na molo, powrót tych, którzy do resetów doprowadzali" – mówił kandydat na prezydenta.
Nawrocki dodał, że premier, pisząc na X, że "narracja Kremla stała się oficjalną linią PiS", myli się. "Zapomniał, że podczas gdy on tworzył pakty z Putinem jako zastępca Angeli Merkel, to parę lat później ja obaliłem ponad 40 sowieckich obiektów propagandy i Putin ten sam, który chodził po molo z Donaldem Tuskiem, mnie chce zabrać na 5 lat do łagrów, bo tyle mi grozi za to, że służyłem państwu polskiemu, i nie skarżę się na to"
~~siostra Bożenka niezalogowany
25 lutego 2025r. o 10:26
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brak slow napisał(a): Donald Trump zarzucił prezydentowi Ukrainy Wołodymyrowi Zełenskiemu, że "nigdy nie powinien zaczynać" wojny.
Nawrocki małpuje Trumpa i powtarza te haniebne kłamstwa. Jest to najgorszy kandydat z wszystkich.

Jesteś w stanie to udowodnić , to że Tramp powiedział haniebne słowa to prawda .

"To oczywiste, że za wojnę na Ukrainie odpowiada postsowiecka Federacja Rosyjska" - podkreślił. Dodał jednak, że są też "błędy elit europejskich i tych, którzy byli kamerdynerami elit europejskich, tak jak właśnie pan premier Tusk". "Te błędy i pakt z Putinem, futrowanie Federacji Rosyjskiej środkami finansowymi, które wykorzystuje w ataku na Ukrainę. Nie można obok tego przejść obojętnie. Resety z Putinem, spotkania na molo, powrót tych, którzy do resetów doprowadzali" – mówił kandydat na prezydenta.
Nawrocki dodał, że premier, pisząc na X, że "narracja Kremla stała się oficjalną linią PiS", myli się. "Zapomniał, że podczas gdy on tworzył pakty z Putinem jako zastępca Angeli Merkel, to parę lat później ja obaliłem ponad 40 sowieckich obiektów propagandy i Putin ten sam, który chodził po molo z Donaldem Tuskiem, mnie chce zabrać na 5 lat do łagrów, bo tyle mi grozi za to, że służyłem państwu polskiemu, i nie skarżę się na to"

Bracie ,nigdy nie wypowiadaj się w sprawach, o których nie masz zielonego pojęcia . To cię przerasta..Ośmieszasz siebie , ośmieszasz rodzinę.
~~Zielona Truskawka niezalogowany
25 lutego 2025r. o 10:28
Dziękuję za powyższy post, brawo!!! Dziękuję
~~Zielona Truskawka niezalogowany
25 lutego 2025r. o 10:29
Za poprzedni! Dziękuję
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza