~~nie uważam nic napisał(a): Są 2 pucie.
~~Niebieskozielony Starzec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bracia Rosjanie napisał(a): Karol Nawrocki reaguje na zawieszenie wszelkiej pomocy USA dla okupowanej Ukrainy:
"To wynik braku wdzięczności prezydenta Wołodymyra Zełenskiego i braku umiejętności prowadzenia polityki międzynarodowej."
JA PIRDOLE, jakby mi ktoś przed kampanią powiedział, ze główny kandydat PiS będzie jechał przekazem prosto z Kremla to bym nie uwierzył, a jednak.
Ktoś napisał: ~~Bracia Rosjanie napisał(a): Karol Nawrocki reaguje na zawieszenie wszelkiej pomocy USA dla okupowanej Ukrainy:
"To wynik braku wdzięczności prezydenta Wołodymyra Zełenskiego i braku umiejętności prowadzenia polityki międzynarodowej."
JA PIRDOLE, jakby mi ktoś przed kampanią powiedział, ze główny kandydat PiS będzie jechał przekazem prosto z Kremla to bym nie uwierzył, a jednak.
"Zełenski jest winny za wstrzymanie pomocy przez Amerykanów. Ja jestem przekonany, że ten rodzaj niewdzięczności dyplomatycznej w stosunku do państwa polskiego na samym początku wojny z definiowany przez prezydenta Zełenskiego całkiem niedawno i ten przebieg rozmowy w Białym Domu w Waszyngtonie, przyniósł taki efekt, jaki przyniósł. To jest efekt zły. Dla Ukrainy to jest efekt zły, dla Polski, dla naszego bezpieczeństwa - mówił dalej.".
Facet robił dynamiczną politykę międzynarodową z pokoju hotelowego. Autorytet.
~~nie uważam nic napisał(a): Są 2 pucie.
~~hehe napisał(a): Wierszokleta nie umie pisać, hehe
~~Szarobury Czarny napisał(a):Ktoś napisał: ~~hehe napisał(a): Wierszokleta nie umie pisać, hehe
Ja jednak zrozumiałem .