Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Felicjan niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:31
~~Wielka tragedia napisał(a): Z burdelu do Belwederu.

Bardzo dobre hasło a jakie trafione. Problem w tym, że skrajnie prawicowe media mówią, piszą jego wyznawcom, że to nieprawda i oni ślepo w to wierzą nawet gdyby dotyczyło ich córek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiu niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:41
~~Felicjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielka tragedia napisał(a): Z burdelu do Belwederu.

Bardzo dobre hasło a jakie trafione. Problem w tym, że skrajnie prawicowe media mówią, piszą jego wyznawcom, że to nieprawda i oni ślepo w to wierzą nawet gdyby dotyczyło ich córek.

Felicjan miłość we wszystko wierzy, pamiętasz to jeszcze Felek?
~~ niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 12:00
Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego przeznaczyło 50 tys. zł na festiwal filmów o tematyce gender, który lewicowi aktywiści zorganizowali w Wielkim Tygodniu w kinach w całej Polsce. W tym samym konkursie odrzucono inicjatywy poświęcone upamiętnieniu polskiej historii i bohaterów narodowych. Co więcej, w poprzednich latach wydarzenie mogło liczyć na honorowy patronat prezydenta Warszawy Rafała Trzaskowskiego. W tym roku jednak zabrakło tego typu wsparcia. – Rafał Trzaskowski i jego otoczenie postanowili zmienić front i spróbować schować na jakiś czas lewicowy wizerunek, do którego wszyscy się przyzwyczailiśmy – mówi „GPC” Jarosław Sellin, były wiceminister kultury.
~~Haha niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 13:30
„Przeczytałem , poszedłem spać, obudziłem się następnego dnia i nic z książki nie pamiętałem. Nie pamiętałem nic z treści, ale wyłącznie zdjęcia: bobasek Rafałek, mroczny licealista Rafał, Rafał na nartach w Alpach, Rafał na nartach w Michigan, Rafał z deską windsurfingową, Rafał w stroju płetwonurka, Rafał w stroju krakowskim, wszędzie uśmiechnięty Rafał” - relacjonował w recenzji opublikowanej w Newsweeku pisarz Krzysztof Varga.
~~Polak patriota niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 13:36
A nic nie wyczytałeś o tym bucu z pałaca co to w tym roku już nie dmucha krokodylka by popływać na koszt państwa w Juracie?
Bo narty już ma spakowane .
~~Rafał niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 13:43
Polska to wyjątkowy stan umysłu bo były gangus i bramkarz w klubie nocnym może zostać prezydentem.
~~SZAMPAN NA KREMLU niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 18:16
S
~~Rafał napisał(a): Polska to wyjątkowy stan umysłu bo były gangus i bramkarz w klubie nocnym może zostać prezydentem.

Na głupiego zagłosują tylko głupsi od niego
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 21:07
To by tłumaczyło wysokie poparcie dla tęczowego lalusia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!