Przylga napisał(a): Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy korzystają z tego basenu. Wczoraj w niedzielę byłem na miejscu i nikt nie poinformował mnie o zakażeniu bakterią Legionella. Powiedziano jedynie, że basen rekreacyjny jest zamknięty, ale nie wyjaśniono, dlaczego. W tym czasie korzystałem z solanki i jacuzzi, nie mając świadomości potencjalnego zagrożenia.jak złapaliście bakterie to już wiadomo skąd
Uważam, że takie informacje powinny być jasno przekazywane klientom, aby każdy mógł podjąć świadomą decyzję. Apeluję o ostrożność i domaganie się pełnych wyjaśnień w podobnych sytuacjach. Dbajmy o swoje zdrowie!
~~Jaskraworóżowa Puszkinia napisał(a): Tak się kończy obsadzanie na kierowniczym stołku osoby, która nie ma najmniejszego pojęcia o tym co robi.Czy czasami to nie absolwent Collegium Humanum??
Wracaj do sprzedawania samochodów!
~~łysy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowa Puszkinia napisał(a): Tak się kończy obsadzanie na kierowniczym stołku osoby, która nie ma najmniejszego pojęcia o tym co robi.Czy czasami to nie absolwent Collegium Humanum??
Wracaj do sprzedawania samochodów!