Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa kładka będzie kosztować ponad dwadzieścia milionów złotych [Wideo]
~~Beata niezalogowany
2 godz. 41 min. temu
Niech mi to ktoś wytłumaczy, bo ja czegoś chyba nie rozumiem....... Kładka zac20 mln, pomost na stawie za 6 mln, a rewitalizacja parku przy nowym muzeum za prawie 5 mln
Ale na bezdomne zwierzęta (koty) dla Stowarzyszenia Pomocy Zwierzętom nie ma 40 tysięcy rocznie.
No, naprawdę....... Ręce opadają.......
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ania niezalogowany
2 godz. 31 min. temu
Polecam taki dokument Państwu do przeczytania: Sprawozdanie Prezydenta Miasta z realizacji budżetu za 2023 rok. Moje refleksje? Wieje grozą, naprawdę. Grube miliony ot, tak są wydawane. Czy na potrzeby zgłaszane przez mieszkańców? Ni żee, a po co! W innych miastach są referenda, aby mieszkańcy mogli wypowiedzieć się, na co mają być przeznaczane pieniądze, w Bolesławcu nie. Bolesławiec ma bardzo godziwy budżet, ale zarządzanie, moim zdaniem, jest kiepskie, nonszalanckie, nie ma tzw. zrównoważonego rozwoju.
~~Posiwiała Mydlnica niezalogowany
2 godz. 31 min. temu
20 milionów to ukradł Szopa z generatory
~~Niebieskoszara Jeżówka niezalogowany
1 godz. 59 min. temu
20 min? Pewnie na " oku" mają "swojego" wykonawcę.
~~Jaskrawoniebieski Groszek niezalogowany
1 godz. 52 min. temu
~~gklglkfgdlfgdkl napisał(a): Nie robić żadnyj kłatki - nie jest w ogóle tam potrzebna

Za 20 milionów to faktycznie lepiej z niej zrezygnować i odbudować poniemieckie przejście nad wodospadem na filarach wiaduktu. Tam bardziej się przyda i będzie taniej.
Na basen to sobie nowymi mostami rowerem pojedziecie albo autobusem, bo pewnie zrobią kurs.
~~Ja niezalogowany
1 godz. 34 min. temu
Ile ?????
~~Złotordzawa Jodła niezalogowany
1 godz. 1 min. temu
~~Beata napisał(a): Niech mi to ktoś wytłumaczy, bo ja czegoś chyba nie rozumiem....... Kładka zac20 mln, pomost na stawie za 6 mln, a rewitalizacja parku przy nowym muzeum za prawie 5 mln
Ale na bezdomne zwierzęta (koty) dla Stowarzyszenia Pomocy Zwierzętom nie ma 40 tysięcy rocznie.
No, naprawdę....... Ręce opadają.......

Karmienie bezdomnych kotów to gwałt na naturze.
Dziko żyjących zwierząt nie powinno się dokarmiać - ma być ich tyle ile w danych warunkach jest w stanie samodzielnie się wyżywić.
Żaden dokarmiany kot nawet łapą nie ruszy żeby złapać mysz lub szczura bo wie że "uczynni" ludzie przyniosą mu śniadanko, obiadek i kolację!
~~Bladolawendowa Sośnica niezalogowany
28 min. temu
~~Niebieskoszara Jeżówka napisał(a): 20 min? Pewnie na " oku" mają "swojego" wykonawcę.

hehehe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!