~~qwerty napisał(a): Dzisiaj wychodzę na podwórko i przecieram oczy, na dachu mojego gołębnika dwa koty próbują dostać się do środka przez wloty ,które na szczęście były pozamykane , ja mam gołębie pocztowe za które płaciłem po kilkaset złotych za sztukę . Mam pytanie co powinienem zrobić w takim przypadku ?
~~qwerty napisał(a): Dzisiaj wychodzę na podwórko i przecieram oczy, na dachu mojego gołębnika dwa koty próbują dostać się do środka przez wloty ,które na szczęście były pozamykane , ja mam gołębie pocztowe za które płaciłem po kilkaset złotych za sztukę . Mam pytanie co powinienem zrobić w takim przypadku ?
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pąsowa Bergenia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Żylistek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Dzisiaj wychodzę na podwórko i przecieram oczy, na dachu mojego gołębnika dwa koty próbują dostać się do środka przez wloty ,które na szczęście były pozamykane , ja mam gołębie pocztowe za które płaciłem po kilkaset złotych za sztukę . Mam pytanie co powinienem zrobić w takim przypadku ?
Właściciel koty wysłał bo mu Twoje gołębie po jego aucie kleksy walą :) puszczasz gołębie? zakładaj im pampersy :)
Hehe brawo!!szacun.100/100
Słuchaj bydlaku moje gołębie uczestniczą w lotach ,przemierzają odległości około 800 kilometrów w ciągu jednego dnia i nie mają czasu walić jak to piszesz kleksów po czyichś samochodach .
A gdzie *rają,w łazience?
Ten b*dlak na loty pampersy zakłada gołębiom :) jaka tępa dzida z niego jest :)
To ty bydlaku załóż pampersy swojej starej, bo się puszcza .
Pampersa sam sobie załóż na ryj bo się puszczasz :) chyba że, wolisz przez pampersa :) taki "dziewiczy" będziesz jak Ci zapakuje uja w ryj to aż "szczeli" :)