Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
67-latek z zarzutem śmiertelnego postrzelenia kota [WIDEO]
~~Różowawa Cykoria niezalogowany
30 listopada 2024r. o 23:31
~~qwerty napisał(a): Dzisiaj wychodzę na podwórko i przecieram oczy, na dachu mojego gołębnika dwa koty próbują dostać się do środka przez wloty ,które na szczęście były pozamykane , ja mam gołębie pocztowe za które płaciłem po kilkaset złotych za sztukę . Mam pytanie co powinienem zrobić w takim przypadku ?

Wyslij samo-poleconym do afryki bo przez slad weglowy za chwile zawiniesz je w kapuste i.zjesz, zeby cie UE nie scigala...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hemi niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 1:20
~~qwerty napisał(a): Dzisiaj wychodzę na podwórko i przecieram oczy, na dachu mojego gołębnika dwa koty próbują dostać się do środka przez wloty ,które na szczęście były pozamykane , ja mam gołębie pocztowe za które płaciłem po kilkaset złotych za sztukę . Mam pytanie co powinienem zrobić w takim przypadku ?

Ten gość ,to też gołębiarz.
Ja wiem, że macie pasję ,że pakujecie kasę ,ale do jasnej cholery gołąb to ptak ,czyli może być na oku drapieżnika ,czy to wygłodniałego kota,czy myszołowa ,lub lisa.
Nie możecie do jasnej cholery jako właściciele zdobyczy dla drapieżnika się bulwersować ,że jakiś zwierz upolował wam gołębia.
~~Xxxxx niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 18:07
Dziad…
~~Szarobrązowy Maczek niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 18:23
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pąsowa Bergenia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Żylistek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Dzisiaj wychodzę na podwórko i przecieram oczy, na dachu mojego gołębnika dwa koty próbują dostać się do środka przez wloty ,które na szczęście były pozamykane , ja mam gołębie pocztowe za które płaciłem po kilkaset złotych za sztukę . Mam pytanie co powinienem zrobić w takim przypadku ?

Właściciel koty wysłał bo mu Twoje gołębie po jego aucie kleksy walą :) puszczasz gołębie? zakładaj im pampersy :)
Hehe brawo!!szacun.100/100
Słuchaj bydlaku moje gołębie uczestniczą w lotach ,przemierzają odległości około 800 kilometrów w ciągu jednego dnia i nie mają czasu walić jak to piszesz kleksów po czyichś samochodach .
A gdzie *rają,w łazience?
Ten b*dlak na loty pampersy zakłada gołębiom :) jaka tępa dzida z niego jest :)

To ty bydlaku załóż pampersy swojej starej, bo się puszcza .

Pampersa sam sobie załóż na ryj bo się puszczasz :) chyba że, wolisz przez pampersa :) taki "dziewiczy" będziesz jak Ci zapakuje uja w ryj to aż "szczeli" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza