Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zespół Pieśni i Tańca "Ziemi Bolesławieckiej" ponownie w Operze Wrocławskiej – finałowy występ podczas Festiwalu Tradycji Dolnego Śląska
~~Mlecznoróżowa Lilia niezalogowany
30 listopada 2024r. o 17:02
Serce rośnie i dumą rozpięta gdy słyszy się o sukcesach zpit Ziemi Bolesławieckiej.Mam nadzieję że w operze po raz kolejny zrobią furorę. Gratulacje dla Pani Eli!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowawożółty Osteospermum niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 12:55
~~Zielona Kolenda napisał(a): Szkoda że tylko w  operze wrocławskiej go można zobaczyć albo na Bałkanach.

Za drogi jest na Bolesławiec, a Pani Ela za wielka gwiazda .
~~Qwerty niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 21:35
Pani Ela i Pan Sławek wkładają w to całe serce-brawo dla całego zespołu!!!
~~Porcelanowy Kalocefalus niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 11:00
Przepiekny wystep brawo,byłam widziałam
~~Fioletowa Macierzanka niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 15:26
Elu, gratuluję Tobie sukcesu. Cieszy mnie Twoje zaangażowanie na rzecz naszej społeczności, kultywowanie tańca i tradycji, w których niezmiennie trwasz od LO. Twoja energia zawsze była zaraźliwa, do dzisisaj obdzielasz dookoła nią wszystkich. Myślę, że nasza klasa to taka trochę wylęgarnia talentów. Ty jesteś oczywiście na jej szczycie. Jeszcze raz Elu życzę Tobie Szczęśliwości i wokół samych życzliwych ludzi. I.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.