Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Horror za zamkniętymi drzwiami. 10 lat brutalnej przemocy na oczach dzieci
~~Strajk kobiet niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 11:36
Przecież kobiety teraz są gorsze od mężczyzn. Chodząca patologia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 11:45
~~Strajk kobiet napisał(a): Przecież kobiety teraz są gorsze od mężczyzn. Chodząca patologia.

Kobiety teraz więcej piją , więcej ćpają i większość się nie szanuje.
~~Bladoróżowa Gunera niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 13:15
~~Konkubent napisał(a): Konkubinaty takie so

A co masz do konkubinatów? Sa małżeństwa, w których tak się dzieje. Status związku nie ma znaczenia.
Ale są też tacy, którzy uważają, że konkubinat to patologia… a małżeństwo (koniecznie kościelne) w którym jest przemoc- jest ok.
Wg mnie problemem jest to, że ofiary mają problem z uzyskaniem pomocy i tym należy się zająć
~~Lol niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 13:49
~~Kupiłem nick napisał(a): 10 lat psychicznie i fizycznie zęcał się nad żona ?? To jestem pewny że jego kobieta to perwersyjna sücz i po prostu to lubiła. To nie jest jedyny przypadek. Pełno jest takich kobiet które lubią być napi€rdalan€ przez swoiZch oprawców. Wypuścić chłopa na wolność to wina kobiety.

Znasz to że swojego doświadczenia.
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 14:34
~~Lol napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): 10 lat psychicznie i fizycznie zęcał się nad żona ?? To jestem pewny że jego kobieta to perwersyjna sücz i po prostu to lubiła. To nie jest jedyny przypadek. Pełno jest takich kobiet które lubią być napi€rdalan€ przez swoiZch oprawców. Wypuścić chłopa na wolność to wina kobiety.

Znasz to że swojego doświadczenia.

Stwierdzasz czy pytasz ?? Jeżeli pytasz to nie , nie znam to z własnego doświadczenia, ale znam osoby którzy mają ten problem bo np są uzależnieni finansowo i psychicznie.
~~Marchewkowa Wiśnia niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 17:13
Co to jest 5 lat? - 10 minimum oraz odebranie władz rodzicielskich zakaz zbliżania się do rodziny i eksmisja. Zapewnić kobiecie ochronę a temu sk...zycze by mu w celi dali popalić. Wątpię czy jakas terapia pomoże dla dzieci to czego byli świadkami to trauma do końca zycia. Byle by po brutalu nie mieli genów

~~Piernikowy Maczek niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 17:20
~~Marchewkowa Wiśnia napisał(a): Co to jest 5 lat? - 10 minimum oraz odebranie władz rodzicielskich zakaz zbliżania się do rodziny i eksmisja. Zapewnić kobiecie ochronę a temu sk...zycze by mu w celi dali popalić. Wątpię czy jakas terapia pomoże dla dzieci to czego byli świadkami to trauma do końca zycia. Byle by po brutalu nie mieli genów

pomodlę się za Ciebie
~~Morelowa Trytoma niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 17:24
Pilnujcie drania żeby nie ulotnił się jak przestępca Romanowski .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.