~~Strajk kobiet napisał(a): Przecież kobiety teraz są gorsze od mężczyzn. Chodząca patologia.
~~Konkubent napisał(a): Konkubinaty takie so
~~Kupiłem nick napisał(a): 10 lat psychicznie i fizycznie zęcał się nad żona ?? To jestem pewny że jego kobieta to perwersyjna sücz i po prostu to lubiła. To nie jest jedyny przypadek. Pełno jest takich kobiet które lubią być napi€rdalan€ przez swoiZch oprawców. Wypuścić chłopa na wolność to wina kobiety.
~~Lol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): 10 lat psychicznie i fizycznie zęcał się nad żona ?? To jestem pewny że jego kobieta to perwersyjna sücz i po prostu to lubiła. To nie jest jedyny przypadek. Pełno jest takich kobiet które lubią być napi€rdalan€ przez swoiZch oprawców. Wypuścić chłopa na wolność to wina kobiety.
Znasz to że swojego doświadczenia.
~~Marchewkowa Wiśnia napisał(a): Co to jest 5 lat? - 10 minimum oraz odebranie władz rodzicielskich zakaz zbliżania się do rodziny i eksmisja. Zapewnić kobiecie ochronę a temu sk...zycze by mu w celi dali popalić. Wątpię czy jakas terapia pomoże dla dzieci to czego byli świadkami to trauma do końca zycia. Byle by po brutalu nie mieli genówpomodlę się za Ciebie