Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Puszki stacjonarne WOŚP już w Bolesławcu – Zbiórka w Twojej firmie!
~~Pomarańczowożółty Agrest niezalogowany
30 min. temu
Owsikowe puszki ? Nie, dziękuję. Już na powodzianach dość zarobił pupil tuskowej władzy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
30 min. temu
Nie dam bo nie mam ,a jak bym miał też bym nie dał.
~~q3erq niezalogowany
22 min. temu
~~Jasnoniebieski Tulipan napisał(a): Nie dam bo nie mam ,a jak bym miał też bym nie dał.

obyś trafił do szpitala i miał zakaz korzystania ze sprzętu wośp! Od razu powinni Cię wywalić na pole gnoju!
~~e3er niezalogowany
22 min. temu
~~Pomarańczowożółty Agrest napisał(a): Owsikowe puszki ? Nie, dziękuję. Już na powodzianach dość zarobił pupil tuskowej władzy.

obyś trafił do szpitala i miał zakaz korzystania ze sprzętu wośp! Od razu powinni Cię wywalić na pole gnoju!
~~Pomarańczowożółty Agrest niezalogowany
19 min. temu
~~e3er napisał(a): Pomarańczowożółty Agrest

~~e3er napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółty Agrest napisał(a): Owsikowe puszki ? Nie, dziękuję. Już na powodzianach dość zarobił pupil tuskowej władzy.

No, no , księdzu dam , on się za mnie pomodli do Boga jak zachoruję.
~~Siwawy Chmiel niezalogowany
12 min. temu
Mam, ale dla oszusta nie dam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Marszałka