Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Dość tej patologii na pasterce! - mówi Bolecnautka
~~Stalowe Parzydło niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 10:52
SZOC
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 10:55
to noc szczególna więc zły miesza tym bardziej...
~~Asia niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 10:55
Na której Pasterce to było? Ja byłam na tej o 22, i co prawda, siedziałam z drugiej strony, niż konfesjonały, więc może do mnie takie hasały nie docierały, ale dla mnie to była najlepsza Pasterka od lat.
~~Kasztanowatoczerwona Krzewuszka niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 10:57
zara ,zara....;D
nie możecie sobie założyć jakiegoś ''zakonu '' rycerzy jezusowych czy innych ''wojowników maryjki''?
przecież są już tu w tym kraju takie ''zakony''...;D
~~Pozłocisty Tojad niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 10:57
Tak zostali wychowani tak robiła tatuś i mamusia co się dziwić teraz takie czasy że bez du... y na wierzchu nie ma zainteresowania nimi a we łbie pusto.
~~Szarobrunatny Zimowit niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 11:08
Powołajcie straż moralności, na wzór irańskiej policji szariatu. Niech na wejściu straż w moherowych beretach selekcjonuje wiernych wg. ubioru. Z centymetrem krawieckim mierzy długość spódnicy. I każdemu obowiązkowo plaster na usta, aby cicho siedzieli do konca pasterki
~~Jasnoczerwony Powój niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 11:13
wypraszać takich z koscioła i tyle no chyba to trudne nie jest jakis koscielny zawsze jest na terenie kościoła
~~erlllrtlk niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 11:15
"Nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do kościoła." to największe kłamstwo chrześcijaństwa - tak te wszystkie bombelki od niemowlaka chodzą z własnej i nieprzymuszonej woli do kościoła bo pewnie przed chrztem podpisały dobrowolną zgodę. Później młodzież jest zmuszana przez rodziców bo do bierzmowania czy ślubu kościelnego trzeba bo co rodzina powie i tak Jessiczki i Brajanki szkudnują w kościele a mogliby spokojnie się szlajać po mieście ale rodzice na pasterkę wygonili to i odreagować muszą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza