Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Dość tej patologii na pasterce! - mówi Bolecnautka
~~Niebieskoszara Słonecznica niezalogowany
wczoraj o 14:59
A kto powiedział że nie przeszkadza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~MONDEO niezalogowany
wczoraj o 15:22
~~ASTRA napisał(a): TO JEST OPIŁOWYWANIE KATOLIKÓW. Z TYCH WYPOWIEDZI RÓWNIEŻ TO WYNIKA. JESLI SIĘ NIE NAWRÓCICIE TO BĘDZIE PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW. TO NIE STRASZENIE.

W cuda wierzą tylko niepełnosprawni umysłowo!!! Wyborcy PiS to świadomi złodzieje i zdrajcy!!! Mowy nie ma o pojednaniu z Putinem!!!
PiS = Rosja!!!
~~złodziej z Torunia niezalogowany
wczoraj o 15:29
Nie dajmy się. To że ksiądz zgrzeszył? No zgrzeszył. A kto nie ma pokus? Niech się pokaże .
- Słyszymy nieraz, że to często wyzwala się ta niewłaściwa postawa, czy nadużycie, kiedy dziecko szuka miłości. Ono lgnie, ono szuka. I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga
~~Ciekawy niezalogowany
wczoraj o 15:29
Okłamać, wprowadzić w błąd, opiłować katolików, napuścić kobiety z błyskawicą na kościół, czy to recepta na wygranie wyborów?
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
wczoraj o 15:31
~~złodziej z Torunia napisał(a): Ono lgnie, ono szuka. I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga

co za bzdura !? dziecko księdza w to wciąga !? WTF !?
~~bolecnauta niezalogowany
wczoraj o 15:38
Byłem na pasterce i było bardzo wielu ludzi nie było incydentów no można powiedzieć jak za PRL-U ludzie lgną do kościoła jak do przystani duchowej aby odetchnąć od sztormu zemsty.
~~młody demokrata niezalogowany
wczoraj o 15:54
~~bolecnauta napisał(a): Byłem na pasterce i było bardzo wielu ludzi nie było incydentów no można powiedzieć jak za PRL-U ludzie lgną do kościoła jak do przystani duchowej aby odetchnąć od sztormu zemsty.

Wam fizycznym niewiele potrzeba do szczęścia.
~~Bolz niezalogowany
wczoraj o 16:04
~~młody demokrata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): Byłem na pasterce i było bardzo wielu ludzi nie było incydentów no można powiedzieć jak za PRL-U ludzie lgną do kościoła jak do przystani duchowej aby odetchnąć od sztormu zemsty.

Wam fizycznym niewiele potrzeba do szczęścia.

młody demokrata
ileż pogardy w Twoim głosie
wiem, wiem Twoje media kształtują to poczucie wyższości i pogardy
dla drugiego człowieka wyznającego wartości odmienne od Twoich
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.