~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra
Ja pamiętam jak za geya było po 8,86 za litr.
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra
~~Gwizdon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra
Przecież on jeszcze nie rządził a jego szanse w sondażach spadają do poziomu tego co wypływa z Czajki.
Więc towarzyszu wróć na szkolenie do Moskwy i poproś w Polskiej Zjednoczonej Platformie Obywatelskiej o druk samokrytyki.
Wszystko ci się myli , czy ty czasem xuyem nie byłeś zrobiony ?
~~LL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra
Nie wiem kto to "geya" ale po 8,86 to nie było nigdy paliwa za to "Für Deutschland" obiecał po 5,19 i jakoś nie zapowiada się ta cena no chyba że za półlitra jak pisał przedmówca.
Wiejski tłuku , wstaw trochę przecinków , nie da się tych twoich wysrywów czytać.