Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najtańsze paliwo w Bolesławcu – Stacja Pieprzyk wyłamuje się z wysokich cen!
~~Srebrzystoczarna Mahonia niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 14:57
~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra

Ja pamiętam jak za geya było po 8,86 za litr.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gwizdon niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 15:02
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra

Przecież on jeszcze nie rządził a jego szanse w sondażach spadają do poziomu tego co wypływa z Czajki.
Więc towarzyszu wróć na szkolenie do Moskwy i poproś w Polskiej Zjednoczonej Platformie Obywatelskiej o druk samokrytyki.
~~LL niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 15:04
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra

Nie wiem kto to "geya" ale po 8,86 to nie było nigdy paliwa za to "Für Deutschland" obiecał po 5,19 i jakoś nie zapowiada się ta cena no chyba że za półlitra jak pisał przedmówca.
~~pytanie 4 niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 15:05
~~Gwizdon napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra

Przecież on jeszcze nie rządził a jego szanse w sondażach spadają do poziomu tego co wypływa z Czajki.
Więc towarzyszu wróć na szkolenie do Moskwy i poproś w Polskiej Zjednoczonej Platformie Obywatelskiej o druk samokrytyki.

Wszystko ci się myli , czy ty czasem xuyem nie byłeś zrobiony ?
~~młody demokrata niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 15:07
~~LL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ttylko napisał(a): Głosowałeś na gościa i kumpli z peło w Bolesławcu to nie płacz miało być po 5,19 ale zapomniał dodać że za pół litra

Nie wiem kto to "geya" ale po 8,86 to nie było nigdy paliwa za to "Für Deutschland" obiecał po 5,19 i jakoś nie zapowiada się ta cena no chyba że za półlitra jak pisał przedmówca.

Wiejski tłuku , wstaw trochę przecinków , nie da się tych twoich wysrywów czytać.
~~Kupiłem nick niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 16:21
Jak was kürwa biedaki nie stać na tankowanie , to sprzedajcie samochód i przerzućcie się na rower. Przez cały rok cały czas można na tej śmiesznej stronie bolec info przeczytać ze w Bolesławcu jest drogie paliwo. Mieliście bojkot robić i co ?? Tylko na waszym głupim pisaniu się zakończyło. Sami d€bile głosowaliście na Donalda bo obiecał paliwo za 5.19 no to macie ów paliwo za 6.40.
~~Kupiłem nick niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 16:28
I coś wam jeszcze napisze ze po niemieckiej stronie można taniej zatankować niż w Polsce. Bo diesel jest od 1.55€ do 1.60 €… 1€ = 4,20 zł to czyli paliwo w Niemczech wychodzi po 6,50 zł
~~U88 niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:36
Prsecierz Donald Tusk mówi ł nic wam nie obiecywałem i słowa dotrzymałem jestem wiarygodny i OC olament apo 8 90 to było na shellu. Racing po er 100 oktan a dzisiaj było po 7 79 nie wiem jak teraz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.