Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ludzkiej głupoty nie da się wystrzelić w powietrze tak łatwo, jak fajerwerku
~~Ołowianoniebieski Rozmaryn niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 8:31
A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrunatna Morwa niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 9:55
~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.

Oto klasyczny miłosnik zwierząt.
~~ niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 10:06
A wiesz co to jest ironia? Pamiętasz posła ciągnącego za samochodem psa aż ten skonał?
Bydlę za to zrobił nawet miesiąca w pudle nie zaliczyło.
~~Srebrnobiała Jasnota niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 10:14
~~ napisał(a): A wiesz co to jest ironia? Pamiętasz posła ciągnącego za samochodem psa aż ten skonał?

Karma wraca, jest nadzieja, że opatrzność zaplanowała jakąś bardziej wyrafinowana karę dla tego zgniłka. Jakiś nowotwór albo rodzinne nieszczęście. Chociaż bardziej sprawiedliwie by było też przeciągnąć go po asfalcie.
~~Bławatne Przymiotno niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 10:52
Na wojnie , to dopiero są fajerwerki.
~~Jasio niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 11:07
~~Srebrnobiała Jasnota napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A wiesz co to jest ironia? Pamiętasz posła ciągnącego za samochodem psa aż ten skonał?

Karma wraca, jest nadzieja, że opatrzność zaplanowała jakąś bardziej wyrafinowana karę dla tego zgniłka. Jakiś nowotwór albo rodzinne nieszczęście. Chociaż bardziej sprawiedliwie by było też przeciągnąć go po asfalcie.

Tak ze sto metrów. Aby przeżył i przez resztę życia czół ból tego psa.
~~Płomienny Liliowiec niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 11:15
~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.

A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?

~~Zgniłozielona Tawuła niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:08
~~Płomienny Liliowiec napisał(a): A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?

Ja nie jadam a życzę strzelającym jeszcze gorzej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza