~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.
~~ napisał(a): A wiesz co to jest ironia? Pamiętasz posła ciągnącego za samochodem psa aż ten skonał?
Bydlę za to zrobił nawet miesiąca w pudle nie zaliczyło.
~~Srebrnobiała Jasnota napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A wiesz co to jest ironia? Pamiętasz posła ciągnącego za samochodem psa aż ten skonał?
Bydlę za to zrobił nawet miesiąca w pudle nie zaliczyło.
Karma wraca, jest nadzieja, że opatrzność zaplanowała jakąś bardziej wyrafinowana karę dla tego zgniłka. Jakiś nowotwór albo rodzinne nieszczęście. Chociaż bardziej sprawiedliwie by było też przeciągnąć go po asfalcie.
~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.
~~Płomienny Liliowiec napisał(a): A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?