~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025
Ta kobieta i ogromne serce , koń by się uśmiał ,oszukała tych ludzi którzy ,swoje serca włożyli w jej sukces i zostali wydymani !
~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025
Ta kobieta i ogromne serce , koń by się uśmiał ,oszukała tych ludzi którzy ,swoje serca włożyli w jej sukces i zostali wydymani !
Nie jesteś w sieci anonimowy szkalować kogoś? jest paragraf
Veto?
~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025
O czym ty piszesz jeśli chcesz to mogę podać ci swoje imię i nazwisko .Piszę prawdę ,bo zostałem wydymany jak gówniarz i nie tylko ja .
~~oszukany napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025
O czym ty piszesz jeśli chcesz to mogę podać ci swoje imię i nazwisko .Piszę prawdę ,bo zostałem wydymany jak gówniarz i nie tylko ja .
Pół gminy czuje się oszukane przez nią ….
~~Pszeniczny Klon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025
Veto?
Przecież Veto zostało zaorane !