Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Silny wiatr uszkodził znak drogowy na obwodnicy Bolesławca – zagrożenie dla kierowców i pieszych
~~Zgniły Kasztanowiec niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 14:58
Co będzie jak przyjdzie silny wiatr
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:05
A to nie przypadkiem upici chuligani?
~~Zgniły Kasztanowiec niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:08
Za wysoko na pijakow
~~Jaskrawożółta Ślazówka niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:37
Ten znak juz wczesniej sie kupy nie trzymal.
~~Oj tam oj tam niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:42
U mie to wiater nawet wiadro wywrócił . Dobrze że było puste i plastikowe bo by szkodów narobiło. Bo ja chciałem pompki ćwiczyć ale mi ojciec zabrania.
~~ale szczęście niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:44
~~Oj tam oj tam napisał(a): U mie to wiater nawet wiadro wywrócił . Dobrze że było puste i plastikowe bo by szkodów narobiło. Bo ja chciałem pompki ćwiczyć ale mi ojciec zabrania.

Na szczęście syn mój ma Marcin a nie Karol.
~~Ty się ciesz niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:46
~~ale szczęście napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oj tam oj tam napisał(a): U mie to wiater nawet wiadro wywrócił . Dobrze że było puste i plastikowe bo by szkodów narobiło. Bo ja chciałem pompki ćwiczyć ale mi ojciec zabrania.

Na szczęście syn mój ma Marcin a nie Karol.

Bo gdyby twój był Karol to siara na cały powiat.
~~Malachitowa Tygrysówka niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 15:49
Ojj grubo dobrze ze to nie poleciało na jakieś auto tragedia oraz karambol na 100 aut oraz zamknięcie na długo tej drogi. Masakra
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza