Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Życzę Wam, żebyście nie musieli korzystać z tego sprzętu, na który zbieramy - mówi Michał Szwed
~~Jasnoszara Margerytka niezalogowany
13 godz. 30 min. temu
~~Butelkowe Parzydło napisał(a): czy w tym kraju naprawdę nie ma innych problemów niż wośp który tak naprawdę nic szpitalom nie daje tylko DZIERŻAWI LUB LEASINGUJE??? płace potrójną składkę zdrowotną i mam w d...e czy sprzęt który zostałby użyty na moje potrzeby ma serduszko czy nie, wośp wnosi do służby zdrowia 0,1% nakładów, więc nie zesr...jcie się , jurasek zdrowo doi na boku i wydaje na gadżety czy swoje festiwale, nara[. 100% w punkt. Owsik niech sp_ erdala!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
13 godz. 29 min. temu
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): czy w tym kraju naprawdę nie ma innych problemów niż wośp który tak naprawdę nic szpitalom nie daje tylko DZIERŻAWI LUB LEASINGUJE???

Nie jest to prawda - nie rozsiewaj więcej fake newsów, bo kolejne tego typu komentarze będziemy usuwać.
Było to już wielokrotnie wyjaśnianie, a Ty dalej jak zgrana płyta.

Jak możemy przeczytać na oficjalnej stronie Fundacji WOŚP: “Każde urządzenie medyczne przekazywane jest szpitalom w darze”. Oznacza to, że Fundacja przekazuje sprzęt szpitalom na podstawie umowy o darowiznę, która uregulowana została w art. 888 – 902 kodeksu cywilnego. Umowa ta polega na nieodpłatnym przekazaniu przez darczyńcę innej osobie (zwanej obdarowaną) jakiegoś składnika majątku, bądź sumy pieniędzy, co prowadzi do wzbogacenia się osoby obdarowanej.

Więcej informacji wyjaśniający dlaczego zaśmiecach forum fake newsami znajdziesz tutaj: https://demagog.org.pl/fake_news/do-kogo-nalezy-sprzet-wosp/

To było ostatnie ostrzeżenie, koniec z fakenewsami na tym forum.
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 godz. 19 min. temu
~~Arcadio napisał(a): ~~Arcadio[/c

~~Arcadio
Nawet czy za pieniądze z WOSP organizuje festiwal rockowy czy nie , to tak dobrze że w ogóle organizowany jest taki festiwal w Polsce. Ja akurat byłem na ostatnim Woodstocku w Żarach i dla mnie bomba. Chyba dobrze że masz w Polsce darmowy festiwal 3 dniowy. Bilety na Tomorrowland w Belgii zaczynają się od 310€ do 630€.
~~Brązowy Świerk niezalogowany
7 godz. 19 min. temu
~~Zielonkawobrązowa Imperata napisał(a): Jak już jesteś w szpitalu to i tak przy leczeniu jeżeli potrzeba to użyją sprzętu z WOŚP a ty grzecznie popatrzysz , opuścisz wzrok i zaczniesz się leczyć... wtedy wszelkie podziału nie będą już ważne bo ważne będzie twoje zdrowie! Wszystkie cwaniaczki ...

Też tak myślę .... o cwaniaczkach !
Jeden cwaniaczek przytuliłby kasę na wyjazd do Sudanu(pewnie misjonarz), drugi żąda całkowitego wyposażenia szpitali przez państwo(chyba jastrząb ekonomii), trzeciemu przeszkadzają Ukraińcy(chyba ktoś bez refleksji i empatii), czwarty despota(odmawia wolności wiary i poglądów innym), piąty pragmatyk polityczny(zaszkodzi przez "czepialstwo" przeciwnikom politycznym, to "swoim" pomoże), szósty..., siódmy..., itd , ale wszyscy(!) w końcu spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP. I po co sączyć tyle jadu na WOŚP !
~~Ciemnobursztynowa Mydlnica niezalogowany
7 godz. 9 min. temu
~~Brązowy Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Imperata napisał(a): Jak już jesteś w szpitalu to i tak przy leczeniu jeżeli potrzeba to użyją sprzętu z WOŚP a ty grzecznie popatrzysz , opuścisz wzrok i zaczniesz się leczyć... wtedy wszelkie podziału nie będą już ważne bo ważne będzie twoje zdrowie! Wszystkie cwaniaczki ...

Jeden cwaniaczek przytuliłby kasę na wyjazd do Sudanu(pewnie misjonarz), drugi żąda całkowitego wyposażenia szpitali przez państwo(chyba jastrząb ekonomii), trzeciemu przeszkadzają Ukraińcy(chyba ktoś bez refleksji i empatii), czwarty despota(odmawia wolności wiary i poglądów innym), piąty pragmatyk polityczny(zaszkodzi przez "czepialstwo" przeciwnikom politycznym, to "swoim" pomoże), szósty..., siódmy..., itd , ale wszyscy(!) w końcu spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP. I po co sączyć tyle jadu na WOŚP !

~~Brązowy Świerk
Przepraszam przepraszam dlaczego piszesz że wszyscy spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP ?? A jak ktoś nie mieszka w Polsce, nie korzysta z polskiego funduszu zdrowia to dalej uważasz że będą mu potrzebne urządzenia z WOŚP ???
Tak , takie urządzenia powinny być kupione przez państwo. Ukraina tak już swoje pieniądze wyżebrała od UE i USA i Owsiak powinien te miliony poświęcić dla dzieci którzy rodzice żebrają na różnego rodzaju zrzutkach jak nie w tv to w internecie.
~~Szarawa Ułudka niezalogowany
2 godz. 17 min. temu
~~Brązowy Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Imperata napisał(a): Jak już jesteś w szpitalu to i tak przy leczeniu jeżeli potrzeba to użyją sprzętu z WOŚP a ty grzecznie popatrzysz , opuścisz wzrok i zaczniesz się leczyć... wtedy wszelkie podziału nie będą już ważne bo ważne będzie twoje zdrowie! Wszystkie cwaniaczki ...

wszyscy to się spotkamy na Śluzowej tym razem już jad odejdzie na wieki
~~Kupiłem nick niezalogowany
2 godz. 10 min. temu
~~Szarawa Ułudka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowy Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Imperata napisał(a): Jak już jesteś w szpitalu to i tak przy leczeniu jeżeli potrzeba to użyją sprzętu z WOŚP a ty grzecznie popatrzysz , opuścisz wzrok i zaczniesz się leczyć... wtedy wszelkie podziału nie będą już ważne bo ważne będzie twoje zdrowie! Wszystkie cwaniaczki ...

Jeden cwaniaczek przytuliłby kasę na wyjazd do Sudanu(pewnie misjonarz), drugi żąda całkowitego wyposażenia szpitali przez państwo(chyba jastrząb ekonomii), trzeciemu przeszkadzają Ukraińcy(chyba ktoś bez refleksji i empatii), czwarty despota(odmawia wolności wiary i poglądów innym), piąty pragmatyk polityczny(zaszkodzi przez "czepialstwo" przeciwnikom politycznym, to "swoim" pomoże), szósty..., siódmy..., itd , ale wszyscy(!) w końcu spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP. I po co sączyć tyle jadu na WOŚP ! wszyscy to się spotkamy na Śluzowej tym razem już jad odejdzie na wieki

Wy może będziecie pochowani na Śluzowej. Ja będę pochowany jak król na Wawelu w Krakowie.
~~Srebrny Ostrokrzew niezalogowany
50 min. temu
Nie daję na walkę z sepsą, zło dziej krzyczy łapać złodzieja, hejter placze że go hejtuja. Wolę pomoc dla Klekusiowa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.