Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Życzę Wam, żebyście nie musieli korzystać z tego sprzętu, na który zbieramy - mówi Michał Szwed
~~Żółtoszary Przetacznik niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 23:57
~~Ciemnobursztynowa Mydlnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowy Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Imperata napisał(a): Jak już jesteś w szpitalu to i tak przy leczeniu jeżeli potrzeba to użyją sprzętu z WOŚP a ty grzecznie popatrzysz , opuścisz wzrok i zaczniesz się leczyć... wtedy wszelkie podziału nie będą już ważne bo ważne będzie twoje zdrowie! Wszystkie cwaniaczki ...

Też tak myślę .... o cwaniaczkach !
Jeden cwaniaczek przytuliłby kasę na wyjazd do Sudanu(pewnie misjonarz), drugi żąda całkowitego wyposażenia szpitali przez państwo(chyba jastrząb ekonomii), trzeciemu przeszkadzają Ukraińcy(chyba ktoś bez refleksji i empatii), czwarty despota(odmawia wolności wiary i poglądów innym), piąty pragmatyk polityczny(zaszkodzi przez "czepialstwo" przeciwnikom politycznym, to "swoim" pomoże), szósty..., siódmy..., itd , ale wszyscy(!) w końcu spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP. I po co sączyć tyle jadu na WOŚP !
~~Brązowy Świerk
Przepraszam przepraszam dlaczego piszesz że wszyscy spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP ?? A jak ktoś nie mieszka w Polsce, nie korzysta z polskiego funduszu zdrowia to dalej uważasz że będą mu potrzebne urządzenia z WOŚP ???
Tak , takie urządzenia powinny być kupione przez państwo. Ukraina tak już swoje pieniądze wyżebrała od UE i USA i Owsiak powinien te miliony poświęcić dla dzieci którzy rodzice żebrają na różnego rodzaju zrzutkach jak nie w tv to w internecie.

Argument o leczeniu za granicą w dyskusji o WOŚP jet chyba zbyt infantylny. A inne argumenty są klepane na okrągło i są bez sensu. Zauważ, że wszystkie dzieci korzystają z urządzeń zakupionych przez WOŚP, a szczególnie te chore. Współczuję bardzo rodzicom, którzy muszą uciekać się do "żebrania" o pieniądze na leczenie dzieci i tu właśnie powinno zadziałać państwo np. refundując drogie procedury medyczne. Mnóstwo pieniędzy wydawało państwo na "byle co" tylko nie na takie potrzeby. I może nad tym należy dyskutować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 7:09
~~Żółtoszary Przetacznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobursztynowa Mydlnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Świerk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Imperata napisał(a): Jak już jesteś w szpitalu to i tak przy leczeniu jeżeli potrzeba to użyją sprzętu z WOŚP a ty grzecznie popatrzysz , opuścisz wzrok i zaczniesz się leczyć... wtedy wszelkie podziału nie będą już ważne bo ważne będzie twoje zdrowie! Wszystkie cwaniaczki ...

Też tak myślę .... o cwaniaczkach !
Jeden cwaniaczek przytuliłby kasę na wyjazd do Sudanu(pewnie misjonarz), drugi żąda całkowitego wyposażenia szpitali przez państwo(chyba jastrząb ekonomii), trzeciemu przeszkadzają Ukraińcy(chyba ktoś bez refleksji i empatii), czwarty despota(odmawia wolności wiary i poglądów innym), piąty pragmatyk polityczny(zaszkodzi przez "czepialstwo" przeciwnikom politycznym, to "swoim" pomoże), szósty..., siódmy..., itd , ale wszyscy(!) w końcu spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP. I po co sączyć tyle jadu na WOŚP !
~~Brązowy Świerk
Przepraszam przepraszam dlaczego piszesz że wszyscy spotkamy się przy urządzeniach kupionych przez WOŚP ?? A jak ktoś nie mieszka w Polsce, nie korzysta z polskiego funduszu zdrowia to dalej uważasz że będą mu potrzebne urządzenia z WOŚP ???
Tak , takie urządzenia powinny być kupione przez państwo. Ukraina tak już swoje pieniądze wyżebrała od UE i USA i Owsiak powinien te miliony poświęcić dla dzieci którzy rodzice żebrają na różnego rodzaju zrzutkach jak nie w tv to w internecie.

Argument o leczeniu za granicą w dyskusji o WOŚP jet chyba zbyt infantylny. A inne argumenty są klepane na okrągło i są bez sensu. Zauważ, że wszystkie dzieci korzystają z urządzeń zakupionych przez WOŚP, a szczególnie te chore. Współczuję bardzo rodzicom, którzy muszą uciekać się do "żebrania" o pieniądze na leczenie dzieci i tu właśnie powinno zadziałać państwo np. refundując drogie procedury medyczne. Mnóstwo pieniędzy wydawało państwo na "byle co" tylko nie na takie potrzeby. I może nad tym należy dyskutować.

Właśnie argumenty z tym że się nie leczę w Polsce są jak najbardziej trafne. Bo chciał nie chciał , tytułem nagłówka jest ?? „Życzę Wam, żebyście nie musieli korzystać z tego sprzętu, na który zbieramy”. Odpowiedz jest prosta nie leczę się w Polsce i mam wyj€bane na sprzęt od Owsiaka. Właśnie od kupna sprzętu jest państwo a nie jąkała Owsiak. On właśnie przez WOŚP powinien pomagać takim rodzicom a nie dawać hajs nie Ukraińców.
15 stycznia 2025r. o 7:11
Jak macie dać Owsiakowi albo na tv republikę to wyślę wam nr konta i niech 38 milionów Polaków wpłaci mi chociaż 1zł to pojadę sobie do Sudanu południowego.
15 stycznia 2025r. o 7:25
I najważniejsza sprawa. Osoby które zbierają do puszek pieniądze powinni mieć normalnie wypłaconą dniówkę. A jak zbierają dzieci które nie maja 18 lat to wcześniej powinna być podpisała jakaś umowa z rodzicami. Teraz nawet ksiądz na pogrzebie się nie modli.
15 stycznia 2025r. o 7:36
A taka najważniejsza sprawa. Od roku czasu czytam na bolec info że w Bolesławcu jest drogie paliwo , w sklepach drogie masło i w ogóle jest drogo. To zamiast wrzucać pieniądze do puszki ze serduszkiem WOŚP to idźcie sobie zatankować auto do pełna i to w Bolesławcu albo kupcie sobie większa ilość masła ( może traficie na promocje ) to będziecie mieli jeszcze więcej. Polacy narzekają na drożyznę ale na Owsiaka mają. To jest w czystej postaci hipokryzja.
15 stycznia 2025r. o 7:38
TERAZ NAWET KSIĄDZ NA POGRZEBIE ZA DARMO SIĘ NIE MODLI. Wyżej miało być napisane
15 stycznia 2025r. o 7:53
W sumie co tu dużo dyskutować. Argument nasuwa się sam. Że Polacy nie uczą się na błędach i można nazwać ich głupim narodem. Wrzuca Owsiakowi do puszki hajs i wybiera drugi raz tą samą partie i tego samego premiera TUSKA , który jest oszustem i złodziejem a później narzekają i chcą bojkotować stacje paliw w Bolesławcu. Wybraliście sobie takiego wodza to teraz na jęczeć ze w sklepach drogo albo ze paliwo drogie.
15 stycznia 2025r. o 7:55
Już nie długo Wiosna i znów się zaczną masowe wyjazdy na szparagi do Niemca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.