Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
28-latka z pięcioma zakazami kierowania i pod wpływem amfetaminy zatrzymana przez policję
~~Hgw niezalogowany
2 godz. 21 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??

Pocieszające jest to że artykuł dotyczy naszego regionu
Nie ważne jaki powiat , ważne za co. Przecież osoby które zostały złapane raz np po alkoholu lub narkotykach i maja na jakiś czas cofnięte prawo jazdy , to i tak kürwa będą wsiadać za kierownicę i tak. Ja to nazywam ...izm a oni może odbierają to inaczej np rutyna , przyzwyczajenie , wygoda. Złapią drugi raz , trzeci , czwarty bo za słabe kary. Powinno być tak … łapią ciebie z cofniętym prawkiem i pod wpływem jakiś substancji drugi raz , z miejsca 4 lata odsiadki i 60 tys zł do zapłaty. 4 lata bez możliwości warunkowego. Zastosowana autokorekta

i żadnego ukrywania danych osobowych, imię nazwisko opublikować plus zdjęcie takiej sucz,potem zdziwienie że 14-tek ginie potrącony na pasach,w doo krec prawo,dla kogo? chroni przestępców

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrązowa Lepnica niezalogowany
2 godz. 11 min. temu
Prawdopodobny wyrok to następny zakaz prowadzenia i zawiasy.
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 godz. 10 min. temu
Walka z pijanymi lub naćpanymi kierowcami to tak samo jak z dilerami. Konopie indyjskie zalegalizować, a wysoko karać dilerów twardych narkotyków i pijanych kierowców.
~~Marchewkowy Platan niezalogowany
1 godz. 10 min. temu
W sondzie pytanie o działania policji, a ja pytam o działania sądów. Co to znaczy, że ma pięć zakazów, to jakaś kpina z porządnych ludzi. Dlaczego za drugim razem ta potencjalna zabojczyni nie trafila za kratki? Czekamy aż kogoś zabije na drodze? Sądy na to spokojnie pozwalają.
~~xxx niezalogowany
2 min. temu
No, w końcu coś z Bolesławca!!! Brawo, można?! A co do tej kierującej, to jak ktoś wcześniej napisał, 4 lata bezwzględnej odsiadki, ciężka praca na spłatę kary w wysokości 100 tyś zł i autko pod młotek. Jak znów wsiądzie za kółko pod wpływem - 8 lat i 200 tyś zł kary!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza