Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
28-latka z pięcioma zakazami kierowania i pod wpływem amfetaminy zatrzymana przez policję
~~Kupiłem nick niezalogowany
21 godz. 12 min. temu
Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
21 godz. 8 min. temu
Gdyby złapana za drugim razem poszła pierdzieć w pasiaki a furka poszła by pod młotek komorniczy nie było by teraz problemu.

~~Bolec niezalogowany
21 godz. 6 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??

Pocieszające jest to że artykuł dotyczy naszego regionu
~~Kupiłem nick niezalogowany
20 godz. 51 min. temu
~~Bolec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??

Nie ważne jaki powiat , ważne za co. Przecież osoby które zostały złapane raz np po alkoholu lub narkotykach i maja na jakiś czas cofnięte prawo jazdy , to i tak kürwa będą wsiadać za kierownicę i tak. Ja to nazywam ...izm a oni może odbierają to inaczej np rutyna , przyzwyczajenie , wygoda. Złapią drugi raz , trzeci , czwarty bo za słabe kary. Powinno być tak … łapią ciebie z cofniętym prawkiem i pod wpływem jakiś substancji drugi raz , z miejsca 4 lata odsiadki i 60 tys zł do zapłaty. 4 lata bez możliwości warunkowego.

Zastosowana autokorekta

~~Jasio niezalogowany
19 godz. 51 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??

Nie ważne jaki powiat , ważne za co. Przecież osoby które zostały złapane raz np po alkoholu lub narkotykach i maja na jakiś czas cofnięte prawo jazdy , to i tak kürwa będą wsiadać za kierownicę i tak. Ja to nazywam ...izm a oni może odbierają to inaczej np rutyna , przyzwyczajenie , wygoda. Złapią drugi raz , trzeci , czwarty bo za słabe kary. Powinno być tak … łapią ciebie z cofniętym prawkiem i pod wpływem jakiś substancji drugi raz , z miejsca 4 lata odsiadki i 60 tys zł do zapłaty. 4 lata bez możliwości warunkowego. Zastosowana autokorekta

Od lat o tym piszę.
~~Lawendowoniebieski Miłorząb niezalogowany
18 godz. 59 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??

Nie ważne jaki powiat , ważne za co. Przecież osoby które zostały złapane raz np po alkoholu lub narkotykach i maja na jakiś czas cofnięte prawo jazdy , to i tak kürwa będą wsiadać za kierownicę i tak. Ja to nazywam ...izm a oni może odbierają to inaczej np rutyna , przyzwyczajenie , wygoda. Złapią drugi raz , trzeci , czwarty bo za słabe kary. Powinno być tak … łapią ciebie z cofniętym prawkiem i pod wpływem jakiś substancji drugi raz , z miejsca 4 lata odsiadki i 60 tys zł do zapłaty. 4 lata bez możliwości warunkowego. Zastosowana autokorekta

Długo siedziałeś nad obliczeniami? Dlaczego 4 lata a nie 5 czy 10? Dlaczego 60k a nie 100k?Przeważnie osoby z tyloma zakazami jeżdżą bo nie można z nich ściągnąc ani grosza bo nie mają żadnych legalnych dochodów a jeżdżą cudzymi autami. I co? Chcesz taką osobę jeszcze utrzymywać przez kilka lat?
~~Andrzej niezalogowany
18 godz. 54 min. temu
Należy strzelać do takich dzbanów płci obojga,strzelać ,nim zabije niewinne osoby,a samochód traktować jak w przypadku użycia niebezpiecznego narzędzia ,prowadzę samochody i motocykle od 1978 ,tak 78 ,żadnego mandatu -można ?
~~ niezalogowany
18 godz. 50 min. temu
~~Lawendowoniebieski Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym roku, przeczytamy na bolec info o takich osobach ?? Jak stawiacie ??

Długo siedziałeś nad obliczeniami? Dlaczego 4 lata a nie 5 czy 10? Dlaczego 60k a nie 100k?Przeważnie osoby z tyloma zakazami jeżdżą bo nie można z nich ściągnąc ani grosza bo nie mają żadnych legalnych dochodów a jeżdżą cudzymi autami. I co? Chcesz taką osobę jeszcze utrzymywać przez kilka lat?

Dlaczego zaraz utrzymywać? Niech pracują na siebie w ramach pracy pod konwojem. Jadą nie swoim autem? To nie jest problem sądu tylko właściciela samochodu. Myślisz że nie wiedzą o tym że dają auto komuś kto ma zabrane prawko? Stracą samochód drugi raz się zastanowią. Proste.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo