~~Ciemnopopielata Mięta napisał(a): Ktoś napisał: ~~gienio napisał(a): Nie ciężko zauważyć, iż niektórym komentującym brakuje umiejętności czytania. Polecam przeczytać do końca cały artykuł oraz zaznajomić się z zasadami głosowania przed zbyt szybką i nieprzemyślaną wypowiedzią, gdyż jest ono w pełni darmowe ;). Myślę, że powinniśmy bardziej doceniać młodych artystów, którzy tak prężnie reprezentują nasze ceramiczne miasteczko i rozwijają swoje talenty, zamiast tłamsić je w tak okrutny sposób w internecie. Mam nadzieję, że dziewczyna mimo bezczelnych komentarzy nie zrazi się i dalej będzie walczyć o otrzymanie stypendia, na które tak ciężko pracuje i przede wszystkim ZASŁUGUJE
To ja mam jeszcze czytać zasady? Analizować, szukać co i jak? Chyba żartujesz??
Myślę, że sugestia była kierowana raczej do osób, które negatywnie wypowiadają się na temat głosowania i szerzą nieprawdziwe informacje. Aczkolwiek wydaje mi się, że w momencie głosowania zwyczajne przeczytanie strony nie powinno stanowić problemu ;) niczego nie trzeba się doszukiwać, a tym bardziej analizować, gdyż wszystkie informacje są podane jak na tacy :)