Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Samochód wjechał do rowu na drodze Dobra -Osiecznica, trzy osoby lekko poszkodowane
~~Kasztanowy Ostrokrzew niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 22:31
Masakra
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mieszkanka Gminy Osiecznica niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 22:35
Apelujemy o ruszenie dupska przez odpowiednie służby drogowe. Gdzie te piaskarki? Zima zaskoczyła?
~~Ciemnopopielata Mięta niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 23:01
Piaskarki piaskarkami, ale rozum każdy ma swój. Po piaskowaniu kierowcy i tak nie zwolnią.
~~Pampers niezalogowany
20 stycznia 2025r. o 8:24
Czasami robimy ze znajomymi wypad na zamek KLiczków i starch jechać,bo idioci wyprzedzają na tych zakrętach.Nigdy mi się nie zdarzyło przejechać ten odcinek spokojnie.Zawsze jakiś ... musi wyprzedzać,to teraz widzicie gdzie kończą.

Zastosowana autokorekta

~~Ja niezalogowany
20 stycznia 2025r. o 13:37
Jechałem tą drogą raz rowerem i jechałem tylko raz, prawdopodobieństwo śmierci duże.
~~Julia niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 0:13
Jechaliśmy z dziećmi tym samochodem. Droga była naprawdę bardzo śliska i nie posypana piaskiem. Prędkość nie była zbyt duża, ponieważ zdawaliśmy sobie sprawę z pełnej odpowiedzialności, jaką ponosimy podróżując z dziećmi. Jechaliśmy z prędkością 45-50 km/h, ale straciliśmy kontrolę, bo nie jechaliśmy prosto, za zakrętem samochód zaczął zjeżdżać na bok, najpierw uderzył w przód, potem 2-3 razy obrócił się w bok w powietrze. Czy nie wydaje się dziwne, że na tym odcinku drogi doszło do trzech wypadków jednego dnia?
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 5:03
Bo ta droga to droga śmierci
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 6:51
Bo tam panie stoją i machają
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza