Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brak ławek w Bolesławcu – problem mieszkańców czy skuteczna decyzja?
~~Pytam niezalogowany
8 godz. 50 min. temu
Ile jest w Bolesławcu toalet publicznych ? Miasto nauczyło się żerować na grzeczności restauratorów.
ILE JEST KIBLI OGÓLNODOSTĘPNYCH CZYNNYCH CAŁĄ DOBĘ ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrązowa Ułudka niezalogowany
8 godz. 36 min. temu
~~Pytam napisał(a): Ile jest w Bolesławcu toalet publicznych ? Miasto nauczyło się żerować na grzeczności restauratorów.
ILE JEST KIBLI OGÓLNODOSTĘPNYCH CZYNNYCH CAŁĄ DOBĘ ?

…hmm, myślałem że temat dotyczy ławek a nie toalet
~~Szarobrązowa Ułudka niezalogowany
8 godz. 25 min. temu
Moim zdaniem skargi mieszkańców dotyczyły, osób pijących alkohol a nie ławek!!! Jak dla mnie to ZAWIODŁY SŁUŻBY które nie potrafią wykonywać „skutecznie” swojego zawodu, brak ławek to nie brak osób pijących, oni dalej piją i awanturują się tylko już w innym miejscu, czyli problem nie został rozwiązany a przeniesiony tam gdzie nikt jeszcze nie zadzwonił (ale to do czasu). Jak zwykle ucierpiał ZWYKŁY CZŁOWIEK, który nie ma gdzie odpocząć, na przykładzie mojej mamy która ma 84 lata, potrzebuje co około 100 metrów usiąść i odpocząć.
~~Fioletowoczarny Bratek niezalogowany
8 godz. 16 min. temu
Nie ma ławek, nie ma śmietniczek ale są wszedzie 'patrotyczne słupki antyparkingowe'.
~~Kupiłem nick niezalogowany
7 godz. 45 min. temu
A nie lepiej policzyć wszystkich bezdomnych i pijaczków z Bolesławca i z okolic i każdemu postawić dwuosobową ławkę w Bolesławcu z toaletą i łazienką z prysznicem ??
~~Przekrwiony Głąbigroszek niezalogowany
7 godz. 35 min. temu
To wyborcy Teczowej Koalicji i Trzaskowskiego po nocach pija, bija sie i fekaliami rzucaja!! Gdzie jest Straz Romana, Policja i Prokurator??
~~Mm niezalogowany
7 godz. 23 min. temu
Droga redakcjo, może w końcu zainteresujecie się naszym wspaniałym pomostem co to miał powstać na stawie ma łabędziach. Były wybory miał być pomost, jest po wyborach pomostu nie ma. Dwuimienny do utylizacji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza