~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
Późno wstajesz , połowicę kto do roboty odwozi , opiekun taki jak Nowogrodzki, ha?
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
Późno wstajesz , połowicę kto do roboty odwozi , opiekun taki jak Nowogrodzki, ha?
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
Służbowe auto ma — wiec połowica o dojazdy i paliwo się nie martwi. Przynajmniej nie marudzimy że drogie paliwo.
Z tym paliwem za Tuska to fakt , za Kaczyńskiego prawie po 9zł. było.
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??
Służbowe auto ma — wiec połowica o dojazdy i paliwo się nie martwi. Przynajmniej nie marudzimy że drogie paliwo.
Z tym paliwem za Tuska to fakt , za Kaczyńskiego prawie po 9zł. było.
Nie przypominam sobie żeby za Kaczyńskiego paliwo było po 9 zł.
Przedstaw fakty a nie pi€rdolisz jak mały Kazio po ciężkim wypadku.
~~X napisał(a): I kto je teraz zechce?