Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec miastem rond? Planowane są wielkie zmiany na miejskich drogach
~~Różowoczerwony Limnantes niezalogowany
wczoraj o 19:10
Tu trzeba myśleć o obwodnicy która tak chętnie budowali przed wyboami a nie pchać ruch do miasta , postawcie jeszcze z pieć galerii w centrum i market.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoczerwona Jeżyna niezalogowany
wczoraj o 19:14
~~Kierowca napisał(a): Dlaczego zamiast rond turbinowych nie lepiej jest zrobić przed rondem pasy do prawoskrętu co spowoduje że nie potrzebny będzie wjazd na rondo. Można zobaczyć takie ronda w wielu miastach i całkiem nieźle się z nich korzysta. Sprawdzają się .

Pas bypass po angielsku xD ale nie zmienia to faktu , że rondo może być dalej turbinowe. Poza tym to najlepszy rodzaj ronda nie wiem w czym problem ja wiem , że niektórym słowo turbina może się źle kojarzyć z niedowładem w passaratti 1,9 TDI i kosztami.
wczoraj o 19:19
~~Różowoczerwony Limnantes napisał(a): Tu trzeba myśleć o obwodnicy która tak chętnie budowali przed wyboami a nie pchać ruch do miasta , postawcie jeszcze z pieć galerii w centrum i market.

O to, to, to . Tylko nikt mnie nie słucha . Fajki urzędnicze...
wczoraj o 19:23
~~Pyza napisał(a): Mnie zastanawia jak oni rozwiążą ruch koło galerii stary dworzec ,kiedy powstaną wieżowce . Tam jadąc do galerii już jest kłopot z wyjazdem ,ulica zakorkowana .

Nie wiem czy tam nie będzie wyjazdu jeszcze na staroszkolną, tak gdzieś w okolicy skrzyżowania z Gałczyńskiego a tam będzie można śmignąć też na obwodnicę nowym zjazdem, który powstanie przy obi czy też Krzysia Liroya xD przepraszam nie obwodnicę tylko ten substytut średnicowej czy jakiejś cięciwy hehe
~~zbójcerz niezalogowany
wczoraj o 20:28
Już jedno turbinowe miało być na obwodnicy koło Kruszyna, ale zabrakło... wyobraźni. No i mamy korki codziennie za wyjątkiem niedziel i świąt.

Jak nie turbinowe, to dlaczego chociaż nie zrobiono trzech prawoskrętów biegnących poza rondem na kierunkach 1000-lecia -> obwodnica, obwodnica -> DK94 Kruszyn i obwodnica -> 1000-lecia?
~~ZnaFca niezalogowany
wczoraj o 21:34
A może tak zapytać mieszkańców w referendum, co sądzą o takim pomyśle? Czy jak zwykle urzędnicy wiedzą najlepiej?
~~Ciemnożółta Nasturcja niezalogowany
wczoraj o 21:39
Dawno powinny być zrobione.
~~Ciemnożółta Nasturcja niezalogowany
wczoraj o 21:40
Na łokietka sa światła to po ch.. tam mieszać.?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza