Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Msza o zdrowie księdza Józefa Gołębiowskiego
~~Zielonożółta Pysznogłówka niezalogowany
5 godz. 27 min. temu
Przyszedł ktoś?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonożółta Pysznogłówka niezalogowany
5 godz. 26 min. temu
~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...

Wymagał, tyle że nie od siebie.
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
5 godz. 26 min. temu
~~Modra Fuksja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...
ksiądz nie jest od wymagania

Jest, był bezkompromisowy dla tzw. wierzących, co to np. ślub kościelny chcieli, ale kościołem nic wspólnego nie mieli... Kościół to nie supermarket że sobie wybierasz co chcesz.
~~Malwa niezalogowany
4 godz. 55 min. temu
~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań

Zapraszam do Kruszyna zobaczy Pani co to terror przed komunią ( też jestem byłą parafianką z JP)
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 54 min. temu
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Modra Fuksja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...

Jest, był bezkompromisowy dla tzw. wierzących, co to np. ślub kościelny chcieli, ale kościołem nic wspólnego nie mieli... Kościół to nie supermarket że sobie wybierasz co chcesz.

Ksiądz za chrzest , ślub , pogrzeb już ma płacone i nie powinien brać za to pieniędzy. Każdy ksiądz to czarno mafia w białych koloratkach.
~~ niezalogowany
4 godz. 42 min. temu
Słyszeliście czy czytaliście by Jezus dawał ślub za kilka srebrników? Czy za chrzest w Jordanie Paweł Jezusowi zapłacił?
~~Xxx niezalogowany
4 godz. 32 min. temu
Wstyd że w swojej parafi nie można odprawić mszy to wszystko świadczy o teraźniejszym księdzu . Przykre że parafianie nie mogą odprawic mszy w wybudowanej przez księdza i parafian kościoła
~~Ciemnopiwna Funkia niezalogowany
4 godz. 30 min. temu
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Modra Fuksja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...

za to teraz jest świetny ksiądz parafianie właśnie chodzą na msze do Bazyliki a do swojej parafi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo