~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...
~~Modra Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...ksiądz nie jest od wymagania
~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modra Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...ksiądz nie jest od wymagania
Jest, był bezkompromisowy dla tzw. wierzących, co to np. ślub kościelny chcieli, ale kościołem nic wspólnego nie mieli... Kościół to nie supermarket że sobie wybierasz co chcesz.
Ksiądz za chrzest , ślub , pogrzeb już ma płacone i nie powinien brać za to pieniędzy. Każdy ksiądz to czarno mafia w białych koloratkach.
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modra Fuksja napisał(a):za to teraz jest świetny ksiądz parafianie właśnie chodzą na msze do Bazyliki a do swojej parafiKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Cynia napisał(a): Straszny bo wymagał? No proszę jakie wychuchane towarzystwo...ksiądz nie jest od wymagania
Jest, był bezkompromisowy dla tzw. wierzących, co to np. ślub kościelny chcieli, ale kościołem nic wspólnego nie mieli... Kościół to nie supermarket że sobie wybierasz co chcesz.